|

Meet the talents

Online • 11 november • 13:00 – 17.30 uur

Heb je interesse in één van onze traineeships en wil je graag de sfeer komen proeven op ons gezellige kantoor in De Bilt? Dan is deze inhousedag perfect voor jou!
Wij laten jou op een laagdrempelige manier ervaren hoe het is om als trainee aan de slag te gaan bij Ormit Talent.

Hi!

Meet the talents

Of je nu net afgestudeerd bent of al wat werkervaring hebt, Ormit Talent is jouw best next step! Een stevige claim, maar het is bewezen dat onze talenten boven zichzelf uitstijgen en organisaties brengen naar beter en slimmer. Moeilijk om te geloven? Hoor het dan van onze talenten zelf! Naast een presentatie over het ontwikkelprogramma van Ormit Talent en meer informatie over de vacatures en bijbehorende opdrachten, vertellen de talenten vooral over hun eigen ervaringen. Dit is dus het uitgelezen moment om antwoord te krijgen op al je vragen over Ormit Talent!

 

Wil je weten waarom een traineeship bij Ormit Talent beter is dan bij een andere organisatie? Welke uitdagende opdrachten wij jou te bieden hebben? En wil je tips krijgen hoe jij met sneltreinvaart door de sollicitatieprocedure knalt? Meld je dan meteen aan! Onze talenten en recruiters zitten voor je klaar!

Het programma

Vrijdag 11 november

13.00 Walk in
13.15 Presentatie
14.00 Workshop
16.30 Borrel en speeddaten met trainees

 

Enthousiast geworden over de inhousedag? Meld je dan nu aan!

Komt deze dag niet goed uit? Houd onze agenda in de gaten om te zien wanneer de volgende sessies gepland staan. See you soon!

 

Herken jezelf:

Heb je een master diploma of ben je bezig om je master diploma te halen? En is jouw studie in de richting van Management, Business, Techniek of Digital?
Dan is deze kennismaking zeker iets voor jou!