|

Unlock Your Data Potential 

Test je skills door onze case op te lossen!

5 juni 2024 • 12:00 uur • De Bilt, Utrecht

Hi!

Ben jij de sleutel tot onze data case?

 

In de moderne samenleving is data niet meer weg te denken, maar het zijn de mensen achter de data die echt het verschil maken. Bij ons data traineeship geloven we sterk in het ontwikkelen van zowel de technische vaardigheden als de soft skills die nodig zijn om succesvol te zijn in een dynamische dataomgeving. Tijdens ons event kan je zelf ervaren hoe deze skills samenkomen en tegelijkertijd op een laagdrempelige manier ervaren hoe het is om aan de slag te gaan als data-trainee bij Ormit Talent.

Programma

11:45 – 12:00 Inloop

12:00 – 13:00 Presentatie over Ormit Talent met Q&A terwijl er een heerlijke lunch wordt verzorgd

13:00 – 16:00 Aan de slag met de case! Duik in groepjes in de wereld van het bedrijf Databel en onderzoek samen wat het daadwerkelijke verlooppercentage is. Ga op onderzoek uit en presenteer jullie bevindingen aan de commercieel directeur. De manier waarop is aan jullie!

16:00 – 17:00 Gezellige borrel om de dag af te sluiten

Locatie: Dorpsstraat vo Steenstraat 85, 3732 HH, De Bilt

Waarom wil je dit event niet missen?

 

🤔 Je gaat aan de slag met zowel hard als soft skills, 2 vliegen in 1 klap! Het belooft een leerzame en leuke middag te worden!

 

🚀 Je gaat naar huis met een beter beeld over Ormit Talent en ervaring met het oplossen van een case. Kortom, een complete dag!

 

🥐 Je krijgt een heerlijke lunch van ons voorgeschoteld, dat is mooi meegenomen!