|

Rollen binnen het security & risk programma @ ASML

Het Security & Risk programma @ ASML biedt verschillende functies binnen de security en risk afdelingen bij ASML. Samen vinden we de juiste match voor jouw skills en talenten. We werken met je samen om je voorkeuren te matchen aan de rol die perfect bij jou past.

Maak het verschil bij ASML in één van deze functies:

Junior Security Business Analyst

Als Junior Security Business Analyst heb je een verbindende rol in het faciliteren van ASML om haar security controle, processen en services continu te verbeteren. Door te analyseren op welke manier verschillende ASML teams maatregelen kunnen implementeren vergroot je onze (cyber-)security weerbaarheid.

Junior Insider Risk Analyst

Als Junior Insider Risk Analyst heb je een technische rol en assisteer je bij de informatiebeveiliging van ASML door inzicht te krijgen in de interne dreigingen waarmee ASML wordt geconfronteerd. Met behulp van verschillende onderzoeksinstrumenten verzamel en evalueer je dreigingsinformatie uit verschillende bronnen. Op basis van je onderzoek reageer je op waarschuwingen over mogelijk verdachte activiteiten, zoals diefstal van gevoelige gegevens, sabotage en lekken, terwijl je een evenwicht vindt tussen veiligheid en privacy.

Junior Security Expert

Als Junior Security Expert treed je zelfstandig op als expert in je domein. Je brieft senior stakeholders over security onderwerpen op basis van je opgestelde rapporten. Jouw werk kan een grote impact hebben op het imago van ASML en de veiligheid van onze klanten.

Junior Enterprise Security Architect

Als Junior Enterprise Security Architect help je ASML met het selecteren van de beste nieuwe beveiligingstechnologieën. Je maakt referentie architectuur overzichten en roadmaps om snelheid te brengen in de ontwikkeling van deze technologieën waarbij flexibiliteit en responsiviteit van cruciaal belang zijn. Door ervoor te zorgen dat de huidige security termen en definities consistent en bekend zijn binnen ASML, heb je een enorme impact op onze bedrijfsvoering.

Junior Security Risk Manager

Als Junior Security Risk Manager zorg je ervoor dat informatiebeveiligingsrisico’s de risicobereidheid van de organisatie niet overschrijden. Je definieert risico’s, valideert ze met business stakeholders en beveelt mitigaties aan, registreert ze en volgt de voortgang op. Dit proces versterkt het vermogen van ASML om onze informatiebeveiligingsrisico’s te beheren.

Junior Security Architect

Als Junior Security Architect help je ASML met het ontwerpen van een veilige en beveiligde infrastructuur. Je bent de drijvende factor achter de implementatie van de security architectuur binnen onze organisatie. Door samen te werken met andere (security) architecten zorg je voor kwaliteitsborging, informatiedeling, prioritering en een goede verdeling van de architectuur workload.

Information Security Analyst

Als Information Security Analyst ben je verantwoordelijk voor en eigenaar van Security Incidents. Door deze incidenten te onderzoeken en te verhelpen los je verstoorde bedrijfsprocessen op en bevorder je veilig gedrag binnen ASML. Gedurende het programma groeien je verantwoordelijkheden als je assisteert bij het monitoren van nieuwe aanvalsscenario’s en blijf je de volgende zwakke plek een stap voor.

Portfolio, Program, and Project Officer

Als Portfolio, Program, en Project Officer ben je de sleutel tot het succes, de effectiviteit en de optimalisatie van Risk en Business Assurance projecten. Je ondersteunt strategische besluitvorming door het verzamelen van informatie over Performance Indicators en overkoepelende processen, en RBA middelen & methoden. Jouw drive kan onze portfolio-, programma- en projectmanagement volwassenheid naar een hoger niveau brengen.

Junior PMO / Reporting specialist

Als Junior Project Management Officer (PMO) / Reporting Specialist ben je verantwoordelijk voor Project Monitoring & Controlling binnen het Security Office van ASML. Je brengt structuur aan in en rapporteert over de kwaliteit van onze Security projecten, activiteiten en meetings. Jouw inzet helpt ASML’s Security Office efficiënter te werken.