|

Ormit Talent

@Brainport Eindhoven

We willen impact maken. De wereld mooier en duurzamer maken. Waar kan dat beter dan in regio Brainport? High Tech Campus: here we are! Onze talenten zijn verbinders tussen tech en business. Zo dragen zij, als leiders van de toekomst, bij aan de snelle groei van de technologische oplossingen voor morgen.

In een regio waar high tech centraal staat, krijgt ons talent volop ruimte om te shinen. Zij begrijpen de dynamiek. Kunnen dit als geen ander verbinden aan de business. Ze voelen zich als een vis in het water binnen het ecosysteem van de High Tech Campus.

Tech meets Business

01

Onze focus

Op de High Tech Campus staat co-creatie centraal. De snelle tech ontwikkeling vereist professionalisatie van processen en projecten. Dé rol die past bij ons toptalent. Dit zijn stuk voor stuk verbinders die de brug slaan tussen technologie en de business. Maak kennis met de leiders van morgen.

02

We are here

Wij zijn waar het talent wil zijn. Maar guess what: talent is en blijft nog wel even schaars. We love talent: zodat jij je kunt richten op jouw core business. Ons hart ligt bij het vinden, binden, boeien en behouden van talent. En dat in de regio Brainport. Met onze vestiging op de High Tech Campus zijn we onderdeel van het ecosysteem. We kennen de dynamiek. Onze kennis en ervaring zorgen voor succes: 90% van ons talent stroomt na 2 jaar in vaste dienst. Na 5 jaar is 80% van ons talent nog steeds bij dezelfde opdrachtgever!

 

03

This is how we roll

Wij ontzorgen jou. Onze talenten zitten we dicht op de huid. We kennen hen door en door. Uitdagen is onze second nature. Coaching on & off the job, training en begeleiding. You name it: wij helpen verder. We confronteren, motiveren en geven scherpe feedback. Altijd positief, met respect en zonder vooroordelen. Zo verleggen ze keer op keer hun grenzen en groeien ze uit tot de beste versie van zichzelf, binnen jouw organisatie. Ben jij klaar voor ons talent?

Meet the team

Dagelijks dagen wij jonge, uitzonderlijke talenten uit om het beste uit zichzelf te halen. Onze mensen hebben ervaring & passie om het talent te spotten en verder te ontwikkelen.

 

Onze focus voor regio Brainport is met stip op 1: verbinden. Jong talent met de skills om de dynamiek van technologie te begrijpen. En vervolgens de brug te slaan naar business. Zodat de snelle groei ook vertaald wordt naar professionele processen en projecten.

 

De status quo vinden we niet interessant. Blijven leren. Blijven creëren. Daar kom je verder mee. We krijgen energie van de zoektocht.

Over regio Brainport

De slimste km2 van Europa

Regio Brainport heeft een wereldwijd erkende positie. In dit kennisintensieve ecosysteem staat een sterke hightech maakindustrie centraal, naast een creatieve designsector. De nieuwe ontwikkelingen gaan in rap tempo. Bedrijven moeten wendbaar zijn en snel kunnen schakelen. Zo dragen zij met technologische oplossingen bij aan de wereld van morgen.

Binnen deze regio is de werkeloosheid lager dan gemiddeld én komen er elke dag meer banen bij dan gemiddeld. De sleutel tot succes binnen Brainport is samenwerken. Dat is dan ook dé reden dat Ormit Talent Brainport gevestigd is in het hart van regio Brainport op de High Tech Campus (HTC) in Eindhoven. Niet alleen is de HTC de slimste km2 van Europa, ook de meest duurzame campus van Europa! Een fantastisch plek om impact te maken.