|

Not available

Daniëlle Evers

Management Trainee

Opgewekt en enthousiast, zo kom ik meestal voor de dag. Door goed te luisteren en door te vragen, doorgrond ik gemakkelijk de kern van een probleem. Hierbij durf ik ook op tafel te leggen wat niet altijd gezegd wordt. Ik haal veel voldoening uit het helder krijgen van doelen, behoeften en verwachtingen en vertaal deze in duidelijke en concrete acties.

VROLIJK

VOELSPRIETEN

DOORTASTEND

AVONTUULIJK

Daniëlle’s skills…

Strategisch denker

Ik houd mij graag bezig met strategische vraagstukken. Ik heb oog voor de grote lijnen en kan creatief meedenken op dit gebied.

Voelsprieten

Ik luister en lees gemakkelijk tussen de zinnen door. Hierdoor kan ik er beter voor anderen zijn en kom ik snel tot de kern van het verhaal.

Praktische vertaler

Wanneer de stip op de horizon helder is, maak ik de vertaalslag naar wat er praktisch gedaan moet worden. Op die manier kunnen we gezamenlijk concrete stappen zetten.

Aanstekelijk

Met mijn enthousiasme en goede dosis energie krijg ik de mensen om mij heen gemakkelijk in beweging; zo worden die concrete stappen ook daadwerkelijk gezet.

Daniëlle is nieuwsgierig naar…

Ik ben nieuwsgierig naar Strategy en Management Consultancy om organisaties optimaler te laten functioneren. Daarnaast vind ik teamontwikkeling interessant; waar staan we als team, wat motiveert anderen en hoe kunnen we als team effectiever samenwerken.

Deze opdrachten heb ik gedaan

Project Manager Operations & Support bij EuroPool

In mijn deze opdracht was ik verantwoordelijk voor het operationeel op poten zetten van een corporate start-up. Ik had drie focusgebieden: 1) het uitdenken van een gestroomlijnde customer journey om onze klanten te factureren, 2) het opzetten van een financiële administratie voor onze start-up van waaruit het moederbedrijf gerapporteerd kan worden, 3) het inrichten van verschillende servicelevels (denk aan online support, een helpdesk en technisch support). Verder stuurde ik diverse externe partijen aan om gekozen softwaresystemen zoals een CRM- en boekhoudsysteem in te richten en aan elkaar te koppelen. Het toffe van deze opdracht was dat ik zowel strategisch als operationeel bezig was.

Digital Expert Portfoliomanagement bij ABN AMRO

In mijn eerste opdracht was ik verantwoordelijk voor Portfolio Management en Business Finances binnen onze afdeling, bestaande uit +/ 45 development teams die o.a. werkten aan de Mobiel Bankieren app. Ik beheerde het totaal aan projecten, waarbij ik continu bijhield of we in lijn waren met de strategische doelstellingen van de bank. Draagvlak creëren voor een eenduidige en nauwkeurige Business Reporting was hierbij van essentieel belang. Ik analyseerde de voortgang a.d.h.v. verschillende dashboards en voorzag het managementteam van sturingsinformatie. De laatste zes maanden van mijn opdracht mocht ik als volwaardig lid deelnemen in het managementteam. 

Daniëlle tipt…

Ten eerste het boek ‘Netto positief’. Het beschrijft hoe je een succesvol en duurzaam bedrijf creëert, namelijk door meer te geven dan te nemen. Geschreven door voormalig CEO van Unilever, Paul Polman & duurzaamheidsspecalist Andrew Winston. Ook het boek ‘Focus aan/uit’ van Mark Tigchelaar en Oscar de Bos is een echte aanrader!

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!