|

Not available

Eline Nelis

Management Trainee

Zonnig! Daar houd ik van. Of het nu gaat over het strand, mijn houding naar anderen toe of de sfeer in een groep. Met humor en energie weet ik makkelijk het ijs te breken. Anderen zullen mij al snel beschrijven als easy going, maar zodra het op de taak aan komt mag het zonnetje ruimte maken voor een gestructureerde fanatiekeling.

ENTHOUSIAST

AUTHENTIEK

EMPATHISCH

GEVAT

Eline’s skills…

Regelmiep

Ik vind het heerlijk om te organiseren en te plannen. Of het nu gaat om een nieuwe vakantiebestemming of werktaak, ik pluis alles tot in de puntjes uit.

Gedetailleerd

Tijdens het organiseren komt mijn oog voor detail zeer goed van pas. Mij vallen de dingen op, die anderen over het hoofd zien. En ja, zélfs mijn kledingkast hangt op kleur.

10-stappen-vooruit

Ik denk graag vooruit, zowel op strategisch als praktisch niveau. Wat zijn de toekomstige gevolgen van de keuzes die we nu maken en welke stakeholders beïnvloedt dat?

Allround verbinder

Het groepsgevoel, dat is waar ik op aan ga. Collega’s met verschillende leeftijden of achtergronden? Gemakkelijk sla ik de brug naar de ander toe.

Eline is nieuwsgierig naar…

Graag zou ik mijn communicatieve en creatieve vaardigheden verder ontwikkelen. Ook na mijn studie blijft ‘International Business’ mij prikkelen. Wonen en werken in het buitenland? Yes, please!

Deze opdrachten heb ik gedaan

Change Manager Scheduling bij AkzoNobel 

Als Change Manager op de Production Site van AkzoNobel was ik verantwoordelijk voor het optimaliseren van het productieproces en het aansturen van procesverbeteringen. Er was een nauwe samenwerking met veel verschillende mensen, waarin ik kennis van bijvoorbeeld SAP nodig had, maar ook een sterk analytisch denkvermogen en stakeholdermanagementvaardigheden. In mijn opdracht was ik de schakel in het web van alle afdelingen en zorgde ik ervoor dat de juiste verwachtingen op elkaar waren afgestemd. Ik was niet alleen een aanspreekpunt op kantoor, maar ook op de werkvloer in de fabrieken van AkzoNobel. Dit maakte mijn opdracht erg interessant en tastbaar.  

  

Michael Mom (Project Manager Process & Operations): “Eline heeft laten zien een toegewijd en hardwerkend persoon te zijn met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Met haar positieve houding integreerde ze eenvoudig in ons team en begon ze met meerdere activiteiten om onze processen te verbeteren.”   

Project Manager bij ANWB Wegenwacht

Als Project Manager bij de ANWB Wegenwacht was ik verantwoordelijk en ondersteunend voor twee verbeter- en efficiëntie projecten binnen de ANWB Wegenwacht. Deze projecten gaan over de toekomst van het roosterproces en het laatste dienstuur van de wegenwacht. Door middel van gesprekken met OR, MT, medewerkers en overige stakeholders heb ik onderzoek gedaan, analyses gemaakt en heb ik advies uitgebracht. Dit betrof een advies aan het MT Wegenwacht ter efficiëntie en verbetering van het laatste dienstuur voor +/- 900 FTE. Hierbij zijn mijn soft skills, analytisch vermogen, toekomstgerichtheid en vermogen om het grotere plaatje te zien van belang geweest.  

Eline tipt…

Stap uit je comfortzone! Niet alleen op werkgebied; ontdek de wereld! We kunnen zoveel leren van andere landen en culturen.

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!