|

Not available

Filip Clevers

Management Trainee

Toewijding en afwisseling; twee dingen waar ik blij van word. Niet zo vreemd dus dat ik een Triatlon heb afgelegd. Gezonde druk? Dat doet mijn prestaties alleen maar goed! Ik wil dingen máken; in de breedste zin. Of dit nou gaat om het blij maken van anderen, klussen, een recordtijd neerzetten of doelen behalen… Laten we samen iets moois creëren!

TOEGEWIJD

MOTIVATOR

RELATIVEREN

PRIKKEL-READY!

Stijn’s skills…

Creatieve oplosser

Wanneer ik met beperkte middelen iets heb kunnen neerzetten, voelt het voor mij extra geslaagd. Ik denk niet in grenzen, maar werk creatief met wat er wél is.

Analytisch concreet

Ik ben data gedreven met het einddoel in zicht; ik maak graag van iets vaags iets concreets.

Heldere luisteraar

Of het nou op persoonlijk of werkvlak is, ik vraag graag door om de essentie van het verhaal óf het oogpunt van de ander helder te krijgen.

Energieke optimist

Bij mij is het glas altijd halfvol en daarmee weet ik ook de mensen om mij heen te enthousiasmeren. In een team fungeer ik als energieke en motiverende factor.

Stijn is nieuwsgierig naar…

Vanuit mijn technische achtergrond zou ik me graag meer verdiepen in de energietransitie. Dat is een grote complexe puzzel, waar ik graag aan bijdraag.

Stijn tipt…

Beschouw iedere verandering als een mogelijkheid. Wanneer veranderingen zich voordoen, kan je deze aangrijpen om werkzaamheden anders te doen en te groeien als persoon, afdeling of bedrijf.

Get in toch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!