|

Not available

Jacqueline Kamps

Management Trainee

Een nuchtere Amsterdammer pur sang; bij mij is het glas altijd halfvol! Stress? Daar heb ik geen last van. Ik houd van strakke deadlines, maar heb in de aanloop daarnaartoe wel de ruimte nodig om mijn werk zelf in te richten. Wat ik het allerliefste doe is nieuwe dingen uitproberen. Urenlang kan ik mijn hersenen kraken op een ingewikkeld vraagstuk. Het moment dat het lichtje gaat branden is voor mij onbetaalbaar.

DOWN-TO-EARTH

VRIJHEID

GROEPSDIER

UITDAGING

Jacqueline’s skills…

Oplossings-gericht

Of het nu gaat om sudoku’s, Excel formules of groepsprojecten ik blijf doorgaan totdat ik de juiste oplossing gevonden heb.

Steady-as-a-rock

Het liefst werk ik in teamverband, met mensen waarmee ik écht in contact kan zijn. In groepen zorg ik voor rust en stabiliteit. Zo blijven we samen bij de kern.

Praktische-puzzelaar

Data dashboards of finance vragen? Cijfermatig vlieg ik deze problemen aan. Wél houd ik continue de toepasbaarheid in mijn achterhoofd.

De aanmoediger

In groepen vind ik het belangrijk dat iedereen zich ook daadwerkelijk onderdeel voelt. Ik moedig anderen aan dat te doen waar ze goed in zijn én blij van worden; zo staat ieder in z’n kracht.

Jacqueline is nieuwsgierig naar…

In Amerika heb ik een Master Finance gedaan. Graag zou ik uitzoeken of ik hier in de praktijk ook daadwerkelijk iets mee wil. Ook zou ik het leuk vinden een datagericht project te doen. Ik ken de theoretische achtergrond, maar heb ook feeling met de business. Graag zou ik uitproberen hoe het is om de verbindende factor tussen beide te zijn.

Deze opdrachten heb ik gedaan

Project Manager bij Stichting IMC Weekendschool

Als project manager was ik verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van het onboardingstraject. Op basis van meerdere evaluaties heb ik processen en acties gedigitaliseerd en geautomatiseerd. Dit heeft het proces niet alleen versoepeld, maar ook versneld. Daarnaast heb ik een e-learning opgezet om de efficiëntie van de trainingsdagen te verhogen en is het onboardingstraject overzichtelijk geborgd. 

Assistent Project Manager bij DSM

Bij DSM was ik onderdeel van een groot en zakelijk team, waar ik verantwoordelijk was voor de integratie van een nieuwe business group Food & Beverages. Het doel van de nieuwe business group is om ‘one face to the customer’ te creëren. Hiervoor moesten onder andere alle systemen en data opnieuw georganiseerd worden. Zo analyseerde ik grote Excel bestanden en rapporteerde ik observaties met het data- en IT-team. Om zicht te krijgen op de vorderingen en kwaliteit van de integratie heb ik een KPI-dashboard gebouwd. Daarnaast ben ik intensief betrokken geweest bij het opzetten van een  onboarding e-learning voor nieuwe werknemers binnen Food & Beverages. 

Project Management Officer bij Rabobank

Bij Rabobank werkte ik op de snelgroeiende afdeling Financial Economic Crime (FEC) binnen het domein sancties. Mijn afdeling was verantwoordelijk voor het handhaven van internationale sancties en het aanbrengen van een structuur waardoor de Rabobank voldoet aan alle nieuwe wetgeving. Binnen dit projectteam had ik een ondersteunende en coördinerende rol. Vanwege de recente herstructurering van Know Your Customer (KYC) naar Financial Economic Crime (FEC) was mijn rol erg dynamisch en daarom uitdagend. Ik kreeg de gelegenheid om bij te dragen aan verschillende projecten en samen te werken met meerdere afdelingen. Om succesvol te zijn in mijn rol moest ik flexibel zijn, plannen en communiceren met verschillende stakeholders. Dit project leerde me dat ik me graag verdiep in nieuwe onderwerpen, dat ik het best tot mijn kracht kom in teamverband en hoe ik goed prioriteiten stel.  

Quote van mijn manager Geert Habets (Project Lead): “We hebben Jacqueline direct in het diepe gegooid en betrokken bij heel uiteenlopende projecten. Van het opstellen van een risicoframework, uitwerken van communicatie tot meewerken aan een functieprofiel en alles daartussen in.” 

Jacqueline tipt…

Het boek ‘The Midnight Library’. Het gaat over een vrouw die niet meer wil leven omdat ze spijt heeft van de keuzes die ze gemaakt heeft. Ze komt in een bibliotheek terecht waarin ze alle door haar gemaakte keuzes kan bekijken en terugdraaien. Op het beslissingspunt ontvouwen zich telkens twee scenario’s. Telkens komt ze erachter dat het kiezen voor een alternatief scenario tot een ander gemis zou leiden. Kortom, alle door haar gemaakte keuzes hebben ervoor gezorgd dat haar leven precies zo is als dat het zou moeten zijn.

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!