|

Not available

Jari Folmer

Management Trainee

Spontane acties? Daar ben ik wel voor te porren! Maar, ik wil méér – veel meer – dan dat. De diepte in, het goede doen, de toekomst veranderen. Er is maar één manier waarop we dit kunnen doen; dat is samen. Laten we samen impact maken. Laten we samen strijden voor een mooiere toekomst; zoals de aarde haar bedoeld heeft. Zingeving is de kern.

GROENE STRIJDER

AANSTEKELIJK

TOEKOMSTGERICHT

VLEUGJE REBELS

Jari’s skills…

Kennisspons

Van podcasts tot trainingen, het liefst wil ik álles weten. Omdat mijn nieuwsgierigheid unstoppable is, maar ook omdat de perfectionist in mij het graag goed wil doen.

Gangmaker

Yes, zowel in de kroeg als op kantoor! Want ja, júíst bij verander- en stakeholdermanagement is aanstekelijke motivatie essentieel.

Holistisch denker

Middels systeemdenken kijk ik naar het gehele systeem én de impact op alle vlakken, om vanuit daar een holistische beslissing te kunnen maken.

Green-knowledge

Daar ga ik weer: duurzaamheid is hét voor mij. Met mijn doortastende vragen zet ik de ander aan het denken over zijn/haar purpose en impact.

Jari is nieuwsgierig naar…

Skydiven! Dat staat boven aan mijn bucketlist. Oh én salsadansen in Zuid-Amerika. Met een leuke Latina natuurlijk. Op werkgebied zou ik me graag verdiepen in de integratie van sociale en ecologische impact in bedrijfsstrategieën.

Deze opdracht heb ik gedaan

Project Manager bij PWN

Als projectmanager bij PWN was ik verantwoordelijk voor het herzien en optimaliseren van de ProjectMatig Werken’ (Prince2) methodologie samen met relevante stakeholders en interne afdelingen. Ik was niet alleen succesvol in de lead van het project, maar ook in de monitoring inbedding bij de >30 belanghebbenden. Daarnaast heb ik samen met de teammanager Installatie- en Leidingbeheer een nieuwe overlegstructuur tussen verschillende afdelingen bedacht en geïmplementeerd. Ik heb ook met een extern projectteam de processen binnen Team Onderhoud geoptimaliseerd.  

Jari tipt…

Denk eens aan ‘het beste wat zou kunnen gebeuren’ wanneer je iets spannend vindt.

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. We nemen contact met je op!