|

Not available

Jari Folmer

Management Trainee

Spontane acties? Daar ben ik wel voor te porren! Maar, ik wil méér – veel meer – dan dat. De diepte in, het goede doen, de toekomst veranderen. Er is maar één manier waarop we dit kunnen doen; dat is samen. Laten we samen impact maken. Laten we samen strijden voor een mooiere toekomst; zoals de aarde haar bedoeld heeft. Zingeving is de kern.

GROENE STRIJDER

AANSTEKELIJK

TOEKOMSTGERICHT

VLEUGJE REBELS

Jari’s skills…

Kennisspons

Van podcasts tot trainingen, het liefst wil ik álles weten. Omdat mijn nieuwsgierigheid unstoppable is, maar ook omdat de perfectionist in mij het graag goed wil doen.

Gangmaker

Yes, zowel in de kroeg als op kantoor! Want ja, júíst bij verander- en stakeholdermanagement is aanstekelijke motivatie essentieel.

Holistisch denker

Middels systeemdenken kijk ik naar het gehele systeem én de impact op alle vlakken, om vanuit daar een holistische beslissing te kunnen maken.

Green-knowledge

Daar ga ik weer: duurzaamheid is hét voor mij. Met mijn doortastende vragen zet ik de ander aan het denken over zijn/haar purpose en impact.

Jari is nieuwsgierig naar…

Skydiven! Dat staat boven aan mijn bucketlist. Oh én salsadansen in Zuid-Amerika. Met een leuke Latina natuurlijk. Op werkgebied zou ik me graag verdiepen in de integratie van sociale en ecologische impact in bedrijfsstrategieën.

Deze opdrachten heb ik gedaan

Project Manager bij PWN

Als projectmanager bij PWN was ik verantwoordelijk voor het herzien en optimaliseren van de ProjectMatig Werken’ (Prince2) methodologie samen met relevante stakeholders en interne afdelingen. Ik was niet alleen succesvol in de lead van het project, maar ook in de monitoring inbedding bij de >30 belanghebbenden. Daarnaast heb ik samen met de teammanager Installatie- en Leidingbeheer een nieuwe overlegstructuur tussen verschillende afdelingen bedacht en geïmplementeerd. Ik heb ook met een extern projectteam de processen binnen Team Onderhoud geoptimaliseerd.  

Project Management Officer bij ASML

In een team dat als doel heeft ASML als geheel bedrijf duurzamer te maken heb ik gewerkt als Project Management Officer (PMO). De helft van mijn tijd ondersteunde ik de Program Team Manager van het ESG-team (environment, social and governance), waar we de duurzaamheidsstrategie op deze thema’s van ASML vertalen naar de organisatie om deze vervolgens te implementeren. De andere helft van mijn tijd ondersteunde ik een project om ASML CSRD-compliant te maken. Mijn taken in dit project gingen van typische PMO-taken zoals meetings voorbereiden, agenderen en faciliteren tot aan diep in de thematiek duiken om de vertaalslag te kunnen maken van strategie naar de praktische betekenis voor ASML ervan. Ik zag wederom terug hoe waardevol het is om altijd een vragende en nieuwsgierige houding te hebben in je communicatie, maar ik heb ook geleerd dat er op andere momenten behoefte is aan iemand die richting kan en durft te geven. De kracht zit hem in het afwisselen van die twee technieken op het juiste moment. Mijn passie ligt bij duurzaamheid, en ik vind het geweldig om van mijn doorgewinterde duurzaamheidscollega’s te leren hoe je van strategie naar de uitvoering en executie van het duurzaamheidsbeleid gaat. En dat binnen zo’n groot bedrijf. Elke dag leerde ik weer iets nieuws over het bedrijf, over duurzaamheid of over iets wat ik zelf nog beter in kan zetten om samen impact te maken.

Jari tipt…

Denk eens aan ‘het beste wat zou kunnen gebeuren’ wanneer je iets spannend vindt.

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. We nemen contact met je op!