|

Not available

Joeri Jansen

Management Trainee

Mijn affiniteit met de Telecom-industrie is er met de paplepel ingegoten. Opgegroeid in een ondernemersgezin leerde ik al vroeg over het reilen en zeilen van een snelgroeiende organisatie. De drive van het continue vooruit willen stroomt fanatiek door mijn aderen, maar tijdens het Ormit Traineeship begon ik steeds meer de essentie van het vertragen in te zien. Juist door stil te staan en terug te kijken, kan ik op een weloverwogen manier vooruit. Dat is iets waar niet alleen ikzelf, maar ook de mensen om mij heen profijt van hebben.

ONDERNEMERSBLOED

DRIVE

WELOVERWOGEN

DE ÉCHTE BOURGONDIËR

Joeri’s skills…

Communicatief sterk

Door écht contact te maken met anderen bevorder ik niet alleen de onderlinge verstandhouding maar ook de kwaliteit van ons werk. Informatie weet ik helder samen te vatten en over te brengen. Dit komt zowel in samenwerking met mijn team, als in het contact met de klant goed van pas.  

Assertieve verbeteraar

Of het nu gaat om de opstart van een nieuw project óf het kopen van een huis; ik sta direct in de startblokken om alles tot in detail uit te pluizen. Hoe kunnen we de dingen zo goed en efficiënt mogelijk inrichten? Dat is iets waar ik mij zowel in werk als privé constant mee bezig houdt.  

Slimme motivator

Vaak heb ik al snel door welke weg we het beste kunnen bewandelen. Natuurlijk is het essentieel hier een gezamenlijk draagvlak voor te creëren. Door op een slimme manier informatie te delen en gerichte vragen te stellen, laat ik de ander zélf inzien dat dit het juiste pad is.  

Rationeel begrensd

Ik vind het belangrijk om af en toe puur rationeel en enkel vanuit mezelf te denken. Vanuit die positie is het namelijk mogelijk duidelijke grenzen en vervolgstappen te bepalen, om jezelf zo tot een hoger niveau te brengen. Weten wat jíj zelf wil en je eigen grenzen door en door kennen is niet egoïstisch; het is essentieel om volop in je kracht te kunnen staan.  

Joeri is nieuwsgierig naar…

Ondanks mijn zwak voor de Telecom-industrie, zijn er een hoop andere sectoren die ik erg interessant vind. Vanuit het familiebedrijf heb ik verschillende overnames van dichtbij mogen meemaken, wat een interesse in M&A in mij heeft aangewakkerd. Ook vind ik het leuk om met praktische producten te werken. Zo ben ik op de één of andere manier gefascineerd door de sieraden en, vooral, horloge industrie. Vraag & aanbod en prijsschommelingen houd ik dan ook dagelijks nauwlettend in de gaten

Joeri tipt…

Push jezelf om uit je comfortzone te stappen! Je hele leven lang, maar al helemaal op deze jonge leeftijd. Wanneer anderen zeggen dat iets risicovol, moeilijk of spannend is en je het daarom niet moet doen… DOEN! Juist in de struggle vind je de groei én de ervaring. 

Get in touch

Meer weten over onze talenten?