|

Not available

Lars Hoffman

Management Trainee

Verbreding en verbetering. Daar ga ik op aan. Of het nu gaat om werk, andere culturen of de grote levensvragen; ik vind het heerlijk om mijn horizon te verbreden. Onderzoeken, uitvogelen, puzzelen. Mét als doel te verbeteren. Mijn nuchtere karakter heeft over de afgelopen jaren steeds meer plaats gemaakt voor een open-minded benadering van het leven. Wat blijkt? Open-minded én nuchter zijn gaan heel goed hand-in-hand.

KALM

OPEN-MINDED

UITVOGELEND

RESULTAATGERICHT

Lars’ skills…

Analytische puzzelaar

Vage en brede problemen vertalen naar praktische en concrete oplossingen. Daar houd ik van. Mijn onderzoekende, volhardende houding draagt hieraan bij.

Het-luisterende-oor

Zowel in sociale als werkcontext, delen de mensen om mij heen graag hun vertrouwelijke stukken met mij. Niet alleen kan ik open luisteren, ook denk ik graag mee over mogelijke vervolgstappen.

Gestructureerd

Zowel in mijn taken als tijdens meetings ga ik graag gestructureerd te werk. Afdwalen en te veel poespas? Nee hoor, ik houd mijzelf en anderen graag bij de les.

Meester Lars!

Iets wat ik ontzettend leuk vind om te doen is kennis overbrengen. Complexe informatie weet ik duidelijk en kalm te vertalen, waardoor ik anderen goed kan meenemen in de inhoud.

Lars is nieuwsgierig naar…

Ik zou graag willen ervaren hoe het is om zelfstandig te ondernemen. Wat in grote bedrijven soms lastig kan zijn is dat je ergens naartoe wil bewegen maar te maken hebt met de vele beleidslijnen. Het lijkt me interessant te ervaren hoe het is om in volledige vrijheid te kunnen bewegen.

Lars tipt…

Graag deel ik twee boeken, die haaks op elkaar staan en tóch beide erg interessant zijn. Het eerste boek is ‘Factfulness’ van Hans Rosling. Dit boek leert hoe je jouw kijk op de wereld een stuk positiever kan maken, op basis van statistiek! Het tweede boek is ‘How to Change your Mind’ van Michael Pollan, wat mensen mogelijk ook kennen van de bekende Netflix serie. Het beschrijft de geschiedenis en huidige comeback van psychedelica. Nuchter én open-minded zijn, toch?

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!