|

Not available

Max Stoop

Management Trainee

Of het nou op het terras is of tijdens een potje padel, ik kan verhalen blijven vertellen. Op werkgebied daarentegen ben ik groot voorstander van minder praten en meer dóén. Al snel kom ik tot de essentie van een probleem en pak dit vervolgens ook daadwerkelijk aan. Waarom? Omdat ik écht verbetering wil brengen, vooral voor de mensen om mij heen. Let’s do it!

EIGENAARSCHAP

ANALYTISCH

TEAMGEVOEL

SOCIALE KWEBBELAAR

Max’ skills…

Strategisch-denker

Tussen de regeltjes door lees ik wat de essentie van een probleem is. Ik maak de uitdaging concreet en vertaal dit vervolgens praktisch door.

Technisch

Bij het concretiseren komen mijn technische skills goed van pas. Middels Excel, PowerBI en PowerApps maak ik uitdagingen inzichtelijk voor anderen.

Eigenaarschap

Wanneer ik iets oppak, laat ik niet meer los. Ik motiveer de mensen om mij heen om samen de verbetering door te voeren, maar blijf zelf eindverantwoordelijkheid voelen.

Empathetisch

Ondanks dat ik vrij analytisch ben ingesteld, geloof ik dat de mens de essentie is van iedere organisatie. Anderen in hun kracht zetten en elkaar motiveren, daar ligt de sleutel.

Max is nieuwsgierig naar…

Dingen kunnen mij niet snel genoeg gaan. Misschien komt daar mijn interesse in start-ups en snelgroeiende, disruptieve organisaties vandaan.

Max tipt…

Om mij heen zie ik vaak dat mensen bang zijn voor bepaalde uitkomsten. Dit gaat samen met druk, stress of soms zelfs paniekaanvallen. Maar wat is nou het ergste dat kan gebeuren? Dat iets fout gaat? En wat is dan fout? Ik denk dat we een speelse kijk meer mogen omarmen.

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat hier je gegeven achter. We nemen contact met je op!