|

Not available

Meike Stumpel

Management Trainee

Oog voor de details? Bij mij zit je goed! Alvorens energiek van start te gaan, check ik nog even dubbel of overal wel aan gedacht is. Meike in één zin? What you see is what you get. Ik ben empathisch en meegaand, tót op het punt dat iets niet meer rechtvaardig is. Ik heb natuurlijk niet voor niets zoveel uurtjes in de rechtspraak doorgebracht.

RECHTVAARDIG

GEDETAILLEERD

HELIKOPTERVIEW

RELATIVERENDE HUMOR

Meike’s skills…

Grammar-heldin

Tijdens mijn rechtenstudie kwam mijn liefde voor taal al goed tot recht. Of het nou gaat om projectplannen of werkinstructies, bij mij staan de D’tjes en T’tjes altijd recht.

Stevig-empathisch

Ik verplaats me in de ander, zonder mijzelf te verliezen. Samenwerken doe je nou eenmaal het best vanuit wederzijds begrip.

Netter-dan-net

Structuur aanbrengen! Dat is wat deze critica graag doet. Het managen van projecten, het bijhouden van to-do lijstjes… En ja, zélfs mijn huis is altijd picobello in orde.

Duracell-drive

Ik ga niet van start zonder de weg tot in detail uitgedacht te hebben. Máár het moment dat ik begin, ga ik als een speer! Een marathon voor ogen? Ik loop ‘m zeker uit.

Meike is nieuwsgierig naar…

Ik heb niet alleen compassie voor de mens, ook ben ik gek op paarden en honden. Er bestaat een Managementtraining met paarden; die staat boven aan mijn bucketlist! Daarnaast heb ik een interesse in alles omtrent recruitment. Ik geloof dat het succes van een bedrijf afhankelijk is van de mensen die je er plaatst.

Deze opdrachten heb ik gedaan

Project Management Office (PMO) bij Rabobank

Als PMOwerkte ik met mijn projectteam aan de uitrol van de tool MicrosoftAzureDevOps: een tool die Agile werken ondersteunt en managementinformatie voor het managementteam KYC genereert. Ons programma heeft als doel de gehele KYC Change & Support afdeling te mobiliseren en op te leiden om deze tool te integreren in de dagelijkse werkzaamheden. Ik was verantwoordelijk voor het bewaken van de datakwaliteit inAzureDevOps, het centraliseren van werkinstructies, het creëren van draagvlak bij de gebruikers en het ondersteunen tijdens opleidingen. Ik heb onder meer een datacontrole systeem opgezet en hulpmiddelen voor gebruikers ontwikkeld.  

Scrum Master bij PWN

Als Scrum Master was ik verantwoordelijk voor het faciliteren van twee ontwikkel- en beheerteams binnen de afdeling Informatievoorziening (IV). Ik zorgde voor de juiste teamsamenstelling en continue ontwikkeling van mijn teams, zodat zij zoveel mogelijk toegevoegde waarde kunnen leveren. Het wegnemen vanbelemmeringen en er voor zorgen dat mijn team het scrum framework begrijpt en inzet waren taken waar ik mij mee bezighield. Ik werkte ook met andere scrum masters om de agile samenwerking tussen onze teams te vergroten. Ik leerde iedere dag enorm veel van de intensieve samenwerkingen en het analyseren van de verschillende team dynamieken in mijn rol.

Meike tipt…

Het boek ‘’omringd door idioten’’. Het is gebaseerd op de DiSC profielen. Doordat ik eigenschappen herken bij anderen, kan ik hier op een effectieve én speelse manier mee omgaan.

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!