|

Not available

Mitch van Dijk

Management Trainee

Hoe mijn naasten me in één woord zouden omschrijven? Gedreven! Ik voel me op mijn best wanneer ik op één dag veel verschillende dingen heb kunnen doen. Ik sta voor beweging, op alle mogelijke manieren. Fysiek uit dit zich in (top)sport, mentaal en emotioneel in continue ontwikkeling en verbetering. Ik kijk graag vooruit; wie wil ik zijn in de toekomst en wat is daarvoor nodig.

GEDREVEN

INNOVATIEF

TOEKOMSTGERICHT

BESCHEIDEN

Mitch’ skills…

Gedreven jongleur

Meerdere ballen tegelijk in de lucht houden, dat vind ik tof. Hoe meer beweging, hoe beter! Omdat ik wél graag netjes jongleer, sta ik af en toe even stil om iets dubbel te checken.

Doelgericht

Uiteindelijk moet iedere bal op de juiste plek landen. Het einddoel verlies ik nooit uit het oog. Continu herzie ik wat nodig is om doelen effectief te behalen.

Taakgerichte kameleon

Om doelen te behalen, zijn mensen nodig. Ik weet gemakkelijk in te spelen op nieuwe situaties, om zo gezamenlijk op een efficiënte manier vooruit te gaan.

To the point

Hoe ingewikkeld bepaalde stof ook is, ik kom snel tot de kern. In meetings of presentaties skip ik de poespas graag en leg ik helder uit wat nodig is.

Mitch is nieuwsgierig naar…

De toekomst en álles wat daarmee te maken heeft. Ik vraag mij regelmatig af waar ik over een paar jaar wil staan en hoe daar te komen.

Deze opdracht heb ik gedaan

Project Manager bij DELA

Als Project Manager bij DELA richtte ik me op de opleiding en onboarding processen rondom de integratie van DELA met Yarden. Hierbij heb ik verschillende trainingssessies door het land gepland en zorgde ik voor constante reflectie op en verbetering van de kwaliteit van de trainingen. Na de integratiedatum focuste ik mij op het faciliteren en organiseren van trainingen voor nieuwe collega’s en het ontwikkelen van een NPS Analyse in samenwerking met verschillende stakeholders. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de begeleiding en beoordeling van studenten van de minor Consultancy vanuit AVANS, die een door mij ontwikkelde consultancyopdracht uitvoeren bij DELA. 

Lieke van Dongen: “Samenwerken met Mitch is een feestje! Sociaal, gedreven, slim en gezellig, dat is Mitch. Een uitdaging grijpt hij met beide handen aan. Hij bijt zich erin vast en zorgt voor het hoogst haalbare resultaat door te onderzoeken en vragen te stellen.” 

Mitch tipt…

Als ik iets geleerd heb bij DELA is het wel: ‘Don’t judge a book by its cover’. In één van de trainingsgroepen zat een oudere man. Mijn eerste oordeel was; ouderen zullen wel weerstand hebben op verandering. We waren amper begonnen of de man riep: IK HEB ZOVEEL ZIN IN DEZE INTEGRATIE!

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!