|

Not available

Nienke Peters

Management Trainee

Elkaar helpen. Samen naar iets toewerken. Dat is wat mij happy maakt. Een flinke uitdaging? Daar ben ik gek op, maar wél in combinatie met het sociale aspect. In groepen fungeer ik als de verbindende factor. Ik ben graag behulpzaam en weet dat wat nodig is te faciliteren. Hierdoor kan ik in groepen gemakkelijk een stapje naar voren óf juist achteruit doen, om zo de groepsdynamiek naar een hoger level te tillen. Mét een goede dosis humor natuurlijk.

VERBINDEND

HUMOR

BEHULPZAAM

FLEXIBEL

Nienke’s skills…

Verbindend

In groepen fungeer ik als de verbindende factor. Ik creëer een gezamenlijke motivatie om tot het einddoel te komen; teamspirit it is!

Aanpassings vermogen

Zowel mens- als taak gerelateerd heb ik snel door wat nodig is om vooruit te komen. Flexibel speel ik hierop in en faciliteer dat wat de groep nodig heeft.

Analytisch

Ik vind het leuk om situaties tot in de kern te analyseren. Ik zie snel verbanden en kan gemakkelijk vertalen wat dit voor de toekomst betekent.

Beproeven

Analyseren doe ik graag, maar tot in de oneindigheid over dingen nadenken? Nee hoor! Hoppa, uitproberen, aanpakken! Vanuit deze nieuwe kennis kan ik opnieuw bijsturen.

Nienke is nieuwsgierig naar…

Waar ik erg nieuwsgierig naar ben, is het reilen en zeilen van een gehele organisatie. Tot dusver ben ik betrokken geweest bij losse onderdelen, terwijl ik júíst benieuwd ben naar het samenspel tussen deze organisatorische stukken.

Nienke tipt…

Niet te veel nadenken, gewoon uitproberen! Ons hoofd neemt het gemakkelijk over, maar je kunt de dingen pas écht testen wanneer je ze in de praktijk brengt.

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!