|

Not available

Nils Driessen

Management Trainee

Ik ben gek op de interactie met anderen, zowel privé als in mijn werk. Mijn vlotte babbel en interesse in de mensen om mij heen maken mij tot een echte netwerker. Ik geloof in denken in opties, in plaats van beperkingen. Enkel gezelligheid? Zeker niet! Ik heb een sterk moreel kompas en ben kritisch op de inhoud; ik wil écht weten waar ik het over heb.

DE NETWERKER

OPLOSSINGSGERICHT

ASSERTIEF

VERANTWOORD

Nils’ skills…

Cijfermatig

Dankzij mijn achtergrond in Finance zijn mijn cijfermatige en analytische skills goed ontwikkeld. Het liefst zou ik deze kennis inzetten voor een duurzaam of sociaal doel.

Eager to learn

Altijd vooruit willen, ook wanneer dat roeien met de riemen die je hebt betekent. Ieder ‘probleem’ tover ik om tot een leuke uitdaging; het is maar net hoe je het bekijkt.

Samenhorigheid creëren

Met mijn positieve energie weet ik mensen in beweging te krijgen. Ik fungeer graag als de verbindende factor in een groep om zo samenhorigheid te creëren.

Netwerken

Daar is ‘ie nogmaals; de netwerker! Ik merk dat anderen gemakkelijk delen wat op hun hart ligt en ik hierdoor goed weet wat er speelt. Daarnaast vind ik het belangrijk de juiste vragen te stellen.

Nils is nieuwsgierig naar…

Graag zou ik mijn organisatorische sensitiviteit verder ontwikkelen, om zo de perfecte balans tussen de rationele- en de emotionele dimensie te vinden.

Deze opdrachten heb ik gedaan

PMO KYC Outsourcing bij Rabobank

Als PMO binnen Project KYC Outsourcing Retail NL was ik nauw betrokken bij de projectbesturing en was ik in de lead van twee werkstromen: de onboarding van de medewerkers van de outsourcing partijen waarmee Rabobank samenwerkte en het opstellen van budgetplanningen die gebruikt werden door hoger management om financiële keuzes te maken. Tot slot maakte ik voortgangsrapporten die het hoger management inlichtten over de status van het outsourcing traject.

Andries (Programma Manager): Nils is een talentvolle kracht. Analytisch sterk ontwikkeld, taalkundig en communicatief bekwaam. Houdt ook onder druk het hoofd koel en blijft goed presteren. Durft verantwoordelijkheid te nemen en is zich bewust van de impact die opgeleverde resultaten kunnen hebben. Nils, je hebt als PMO binnen het KYC Outsourcing programma een waardevolle bijdrage geleverd en een uitstekende prestatie neergezet. Dank! 

Junior Business Manager bij Rabo Carbon Bank

De Rabo Carbon Bank (RCB) ontwikkelt samen met Rabobank cliënten initiatieven die de uitstoot van CO2 emissies verminderen en/of CO2 uit de atmosfeer opnemen om zo de transitie naar een duurzaam systeem van voedselproductie te bevorderen.

Samen met de Operations Manager van de Carbon Bank hield ik de verschillende pilots in het vizier en ondersteunde ik hem bij de operationele sturing van de RCB als geheel. Ik was o.a. verantwoordelijk voor het opzetten van een RCB-wijd dashboard, het implementeren van een geoptimaliseerd operating model om zo meer aan te sluiten bij de reguliere Rabobank business, het uitdenken van een strategie voor de proposities die zich op Braziliaanse cliënten focussen en het opstellen van een managers guide. In mijn rol was het belangrijk dat ik organisatiesensitief te werk ging en voldoende binding had met de verschillende pilot teams om zo op efficiënte en effectieve wijze vooruitgang te boeken.

Nils tipt…

LinkedIn, Instagram, Facebook; ze worden allen gebruikt als ‘succes platform’. Dit kan voor een hoop onrust zorgen. Mijn tip? Vergelijk jezelf niet met anderen, maar met de persoon die je gister was. Dit geeft meer voldoening én meer motivatie.

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!