|

Applications Engineering Program @ ASML

Houd je van avontuur en ben je niet bang voor hoogtes? Voor deze uitdaging vlieg jij de hele wereld over! Lees snel verder!

Binnen de afdeling Applications Engineering ga je aan de slag in de rol van Integrator. In deze rol houd je je bezig met de gehele levenscyclus van de meest innovatieve en complexe ASML systemen. Vanaf ontwerp, uitvoering, testen en integratie en acceptatie bij de klant tot de nazorg.

What’s in it for you

Bekroond ontwikkelprogramma

Ons bekroond ontwikkelprogramma laat jou kennis en ervaring opdoen in de praktijk. Het programma omvat een intensief curriculum dat in combinatie met onze begeleiding zorgt voor maximale persoonlijke en professionele groei.

Kick-start your career

Dit programma legt de basis voor een succesvolle carrière bij ASML. Jij hebt het talent, de kennis en ambitie om aan de slag te gaan met nieuwe uitdagingen bij ASML. Met dit programma stap jij in de vele voetstappen van de andere Ormit talenten die jou voor gingen.

Geniet!

Vergeten we bijna het belangrijkste. Je vormt een hechte groep met je mede trainees. Je komt regelmatig samen tijdens trainingen, intervisie of één van de vele activiteiten en borrels. Je leert elkaar door en door kennen en maakt hoogstwaarschijnlijk vriendschappen voor het leven.  

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Naast een marktconform salaris een uitgebreid pakket waarin al jouw onkosten, pensioen en vakanties goed geregeld zijn. En… wist je dat het ontwikkelprogramma 45.000 euro waard is?

2 jarig programma

Je gaat 2 jaar aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling én je leert ASML als geen ander kennen.

Over dit programma

Binnen de afdeling Applications Engineering ga je aan de slag in de rol van Integrator. In deze rol houd je je bezig met de gehele levenscyclus van de meest innovatieve en complexe ASML systemen. Vanaf ontwerp, uitvoering, testen en integratie en acceptatie bij de klant tot de nazorg. Bedenken van technische oplossingen, meedenken over de roadmap en afstemming tussen de klant en diverse stakeholders als het gaat om integratie van technische oplossingen, met als doel het samen met de klant waarmaken van de volgende generatie IC technologie.

Als integrator werk je nauw samen met klanten over de hele wereld. Natuurlijk niet alleen, jij komt in een team terecht met de meest senior ingenieurs en de topwetenschappers van ASML. Samen gaan jullie altijd op zoek naar verbeteringen en op maat gemaakte on-product performance oplossingen om de wafer yield en fab output te optimaliseren. Optimaliseren? Yes, want gewoon goed laten werken, daar doen we het niet voor. Jij zorgt dat de machines op hun top draaien zodat de klant optimale productie behaalt.

 

Meer over Applications Engineering

Als de performance nog niet goed genoeg is, weet jij de juiste oplossing aan te dragen. Jij analyseert en onderzoekt het probleem en inventariseert de verschillende oplossingen of mogelijkheden. Het team gaat vervolgens met de technische uitwerking en realisatie aan de slag. Jij bedenkt het, en geeft de opdracht aan de development teams om bijvoorbeeld een nieuwe functionaliteit te ontwikkelen. En wanneer er een oplossing is gevonden, ga jij aan de slag om de verbetering te specificeren, te testen en uiteindelijk ook te implementeren bij de klant op locatie. Waar ter wereld dat is, is afhankelijk van de klant waaraan je gekoppeld wordt. Gemiddeld zal je per jaar tussen de 6 à 8 weken in het buitenland verblijven. Dus niet alleen ga jij aan de slag bij het grootste en meest succesvolle hightech bedrijf ter wereld, je vliegt hiervoor ook nog eens de wereld over! Hoe gaaf is dat?!

 

De afdeling Applications Engineering telt ongeveer 100 integrators/engineers en projectleiders die in projectteams intensief met elkaar samenwerken. Elk team is toegewijd aan specifieke ASML klanten. De teams overleggen met de top litho-engineers van de klant om mogelijkheden voor verbeteringen te identificeren. Met als doel de volgende generatie IC technologie (node) voor de klant werkend te krijgen en zo snel mogelijk succesvol productie te kunnen opstarten.

Dit ben jij:


Je hebt een master diploma

Bijvoorbeeld in de richting van (technische) natuurkunde, wiskunde, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, of lucht- en ruimtevaarttechniek.

Klantgericht 2.0

Jij vliegt de wereld over om je klanten te bezoeken. Hierbij is het belangrijk dat je je makkelijk aanpast aan verschillende culturen. Je bouwt snel een netwerk op en communiceert effectief. Je werkt graag en goed samen en geniet van de meest geavanceerde vraagstukken.

Can Do mentaliteit 

Jij ziet geen beren op de weg. Jij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Jij wordt enthousiast van het ontwikkelen van, en adviseren over, verbeteringen voor de klant. “Niet haalbaar? Nee joh, dit kunnen wij!”

 

Kameleon

Pas jij je gemakkelijk aan? Niet bang voor veranderingen? Verschillende culturen en nationaliteiten? Top! Ook een jetlag krijgt jou niet snel plat. Je krijgt energie van een dynamische omgeving. Want als je bij ASML gaat werken is geen dag hetzelfde.

Starter

Met 0 tot maximaal 3 jaar werkervaring.

Curious

Je bent nieuwsgierig en staat open voor nieuwe ervaringen, feedback en avontuur!

Het Applications Engineering Program in cijfers:


Opdrachten
70%
Trainingen
20%
Coaching
10%
Fun!
100%

ASML & Ormit Talent

Ormit Talent streeft ernaar de perfecte match te vinden tussen jouw talent en een rol bij ASML. Wij garanderen een indrukwekkende persoonlijke en professionele ontwikkeling in een internationale omgeving. Are you ready?

ASML is de belangrijkste producent van machines die worden gebruikt bij het maken van chips

Meer dan 2000 talenten gingen je voor

Het beste ontwikkelprogramma op de markt

Maak onderdeel uit van meerdere projecten en leer ASML kennen als geen ander!

Een pool van mede-trainees om je aan op te trekken

Maandelijkse borrels, activiteiten en reizen!

Tanvi Nautiyal

Ormit Talent & ASML alumni

Tijdens mijn studie was ik weinig bezig met mijn toekomst als professional in het bedrijfsleven. Het Ormit Talent & ASML traineeship gaf mij de kans om mij als professional te ontwikkelen op drie verschillende manieren. Ten eerste, ik kreeg de kans om ervaring op te doen binnen verschillende afdelingen van ASML; van finance tot project management. Ten tweede, doordat mijn mede-trainees mij uit mijn comfort zone hebben getrokken, heb ik veel dingen over mezelf ontdekt die ik nog niet wist. Tot slot, door de uitdagende  discussies met mijn coach werd ik bewust van mijn sterke en mindere sterke kanten. Voor iemand met een wiskunde achtergrond was het erg verrassend om erachter te komen dat ik erg goed ben in het raakvlak tussen mensen en inhoud. Dit traineeship heeft mij doen inzien hoe belangrijk reflectie en persoonlijke ontwikkeling zijn in mijn reis naar leiderschap.

Is dit programma iets voor jou?

Ga dan direct naar het sollicitatieformulier. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter via Whatsapp!

Curious for more?

Ontdek meer traineeships:

Development & Engineering @ ASML

In dit traineeship stroom je in de rol van Main Deliverable Owner in. Je bent verantwoordelijk voor het afstemmen, plannen en ondersteunen van verschillende projecten, projectteams en interne stakeholders. Een veeleisende en multidisciplinaire rol die een goede basis biedt om door te groeien naar een project lead positie.

Reliability Engineer @ ASML

Ben je klaar om je carrière te starten bij één van de grootste en meest succesvolle hightech bedrijven ter wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ormit Talent en ASML bieden je de kans om een kick-start te geven aan je carrière binnen de wereld van ASML.

Operational Excellence Program @ ASML

Ben je klaar voor een grote uitdaging en wil je het verschil maken voor 12.000 mensen binnen ASML Operations? Dan is het Operational Excellence traineeship van ASML echt wat voor jou. ASML zoekt gedreven trainees om het verschil binnen de DUV Twinscan fabriek te maken!

Wil je weten of jouw profiel past?

Plan een date met onze recruiter!
Lotte – vierkant