|

Development & Engineering @ ASML

Heb jij talent om alle neuzen dezelfde richting op te krijgen? Ben jij goed in het volgen van een planning en kan jij hier een team op aansturen? Krijg jij energie van samenwerken, mensen in beweging zetten en samen dingen realiseren? Dan is deze rol op jouw lijf geschreven!

What’s in it for you

Bekroond ontwikkelprogramma

Ons bekroond ontwikkelprogramma laat jou kennis en ervaring opdoen in de praktijk. Het programma omvat een intensief curriculum dat in combinatie met onze begeleiding zorgt voor maximale persoonlijke en professionele groei.

Kick-start your career

Dit programma legt de basis voor een succesvolle carrière bij ASML. Jij hebt het talent, de kennis en ambitie om aan de slag te gaan met nieuwe uitdagingen bij ASML. Met dit programma stap jij in de vele voetstappen van de andere Ormit talenten die jou voor gingen.

Geniet!

Vergeten we bijna het belangrijkste. Je vormt een hechte groep met je mede trainees. Je komt regelmatig samen tijdens trainingen, intervisie of één van de vele activiteiten en borrels. Je leert elkaar door en door kennen en maakt hoogstwaarschijnlijk vriendschappen voor het leven.  

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Naast een marktconform salaris een uitgebreid pakket waarin al jouw onkosten, pensioen en vakanties goed geregeld zijn. En… wist je dat het ontwikkelprogramma 45.000 euro waard is?

2 jarig programma

Je gaat 2 jaar aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling én je leert ASML als geen ander kennen.

Meer over dit traineeship

In dit traineeship start je in derol van Main Deliverable Owner. Als Main Deliverable Owner (MDO) ben je verantwoordelijk voor de planning van verschillende projecten, het ondersteunen van projectteams en het afstemmen met interne stakeholders. Een veeleisende en multidisciplinaire rol die een goede basis biedt om door te groeien naar een project lead positie.

Tijdens dit tweejarige traineeship krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen als succesvol MDO en aankomend projectleider binnen een high tech omgeving. Je krijgt verschillende projecten toegewezen in een uitdagende technische omgeving. Naarmate je traineeship vordert worden de projecten complexer en uitdagender in scope en technische complexiteit. Dit stimuleert je professionele ontwikkeling. Ormit Talent biedt een state-of-the-art ontwikkelprogramma met een sterke focus op persoonlijk leiderschap en soft skills. De combinatie van leren door doen, een intensief ontwikkelprogramma, persoonlijke begeleiding en coaching door je Ormit Talent Coach zorgt ervoor dat je met grote verantwoordelijkheid kunt omgaan en versnelt je leercurve. Ben jij klaar voor de kick-start van je carrière?

Ormit Talent @ ASML

Een doortastende en frisse blik is wat een Ormit Talent trainee kenmerkt en dit wordt zeer gewaardeerd. Je zult merken dat vanaf dag één om jouw inbreng gevraagd wordt en je takenpakket na verloop van tijd uitdagender wordt. Omdat men weet dat jij als Ormit Talent trainee ‘the special one’ bent en deze verantwoordelijkheid aankunt. Een voorbeeld: na slechts één jaar binnen ASML kan je de leiding krijgen over een project waarbij 180 mensen bij betrokken zijn. Tegelijkertijd is er een veilige speeltuin om te experimenteren, veel verschillende dingen te leren en te falen!

Dit ben jij:

Master

Je hebt een afgeronde technische masteropleiding (MSc).

Starter

Met 0 tot maximaal 3 jaar werkervaring.

Curious

Je bent nieuwsgierig en staat open voor nieuwe ervaringen, feedback en avontuur!

Het Development & Engineering program in cijfers:

Opdrachten
70%
Trainingen
20%
Coaching
10%
Fun!
100%

ASML & Ormit Talent

Ormit Talent streeft ernaar de perfecte match te vinden tussen jouw talent en een rol bij ASML. Wij garanderen een indrukwekkende persoonlijke en professionele ontwikkeling in een internationale omgeving. Are you ready?

ASML is de belangrijkste producent van machines die worden gebruikt bij het maken van chips

Meer dan 2000 talenten gingen je voor

Het beste ontwikkelprogramma op de markt

Maak onderdeel uit van meerdere projecten en leer ASML kennen als geen ander!

Een pool van mede-trainees om je aan op te trekken

Maandelijkse borrels, activiteiten en reizen!

Tanvi Nautiyal

Ormit Talent & ASML alumni

Tijdens mijn studie was ik weinig bezig met mijn toekomst als professional in het bedrijfsleven. Het Ormit Talent & ASML traineeship gaf mij de kans om mij als professional te ontwikkelen op drie verschillende manieren. Ten eerste, ik kreeg de kans om ervaring op te doen binnen verschillende afdelingen van ASML; van finance tot project management. Ten tweede, doordat mijn mede-trainees mij uit mijn comfort zone hebben getrokken, heb ik veel dingen over mezelf ontdekt die ik nog niet wist. Tot slot, door de uitdagende  discussies met mijn coach werd ik bewust van mijn sterke en mindere sterke kanten. Voor iemand met een wiskunde achtergrond was het erg verrassend om erachter te komen dat ik erg goed ben in het raakvlak tussen mensen en inhoud. Dit traineeship heeft mij doen inzien hoe belangrijk reflectie en persoonlijke ontwikkeling zijn in mijn reis naar leiderschap.

Is dit programma iets voor jou?

Ga dan direct naar het sollicitatieformulier. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter via Whatsapp!

Curious for more?

Ontdek meer traineeships:

Reliability Engineer @ ASML

Ben je klaar om je carrière te starten bij één van de grootste en meest succesvolle hightech bedrijven ter wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ormit Talent en ASML bieden je de kans om een kick-start te geven aan je carrière binnen de wereld van ASML.

Tech & Management Traineeship @ Brainport Eindhoven

Jouw hart gaat sneller kloppen van techniek. Je wilt werken aan de technologische oplossingen van morgen. Dus is er geen betere plek om jouw carrière te starten in regio Brainport Eindhoven. De slimste vierkante kilometers van Europa. Are you ready?

Applications Engineering Program @ ASML

Binnen de afdeling Applications Engineering ga je aan de slag in de rol van Integrator. In deze rol houd je je bezig met de gehele levenscyclus van de meest innovatieve en complexe ASML systemen. Vanaf ontwerp, uitvoering, testen en integratie en acceptatie bij de klant tot de nazorg.

Wil je weten of jouw profiel past?

Plan een date met onze recruiter!
Lotte – vierkant