|

GIS Specialist Traineeship @ PWN 

Ben je klaar om je carrière een vliegende start te geven in een dynamisch en essentieel vakgebied voor moderne infrastructuur en milieubeheer? Ormit Talent biedt jou de kans om als GIS (Geografisch Informatie Systeem) Trainee aan de slag te gaan binnen PWN, waar je wordt opgeleid tot GIS Specialist!

Over PWN

Bij PWN draait alles om het leveren van hoogwaardig drinkwater en het beschermen van de prachtige natuur in Noord-Holland. Al sinds 1913 zorgt PWN ervoor dat miljoenen mensen kunnen genieten van schoon en veilig drinkwater, terwijl ze ook de duingebieden in een deel van de de provincie beheren en koesteren.  

Wat PWN bijzonder maakt? Hun passie voor innovatie en duurzaamheid. Ze combineren de nieuwste technologieën met een groene visie, zodat ze niet alleen vandaag, maar ook morgen kunnen blijven bijdragen aan een betere wereld. Of je nu aan het werk bent in hun geavanceerde waterzuiveringsinstallaties, in het veld in hun duingebieden, of vanuit hun moderne kantoor – bij PWN maak je echt een verschil.

Het traineeship

Bij PWN bieden we een uniek en uitdagend GIS Specialist Traineeship aan binnen onze organisatie. Gedurende dit tweejarige programma krijg je de kans om verschillende aspecten van het GIS-landschap te ontdekken door het uitvoeren van diverse projecten en opdrachten. Je werkt nauw samen met verschillende teams en afdelingen, waardoor je een breed inzicht krijgt in hoe GIS bijdraagt aan de bedrijfsvoering van PWN. 

Je wordt direct uitgedaagd om je projecten succesvol te volbrengen samen met het team en om het beste uit jezelf te halen. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om veel te leren en impact te maken. Natuurlijk helpen we je hierbij! Je doorloopt een intensief ontwikkelprogramma gericht op zowel jouw professionele als persoonlijke ontwikkeling. Na dit traineeship zijn er volop doorgroeimogelijkheden binnen PWN die passen bij jouw ambitie en talenten. 

Dit ben jij:

Opleiding

Je hebt recent een HBO- of WO-opleiding afgerond en hebt affiniteit met Geografie, Geodesie en Informatica. 

Starter

Je hebt 0 tot maximaal 3 jaar werkervaring.

Technisch onderlegd

Je hebt interesse in technologie en data-gedreven werken. 

Proactief en leergierig

Je neemt initiatief, bent nieuwsgierig en staat open voor nieuwe ervaringen en feedback. Je hebt een open mindset en kunt mensen goed meenemen in jouw ideeën.

Klantgericht

Je bent pragmatisch, flexibel en resultaatgericht. Je bent verbindend en weet draagvlak te creëren.

Analytisch en creatief

Je combineert analytische vaardigheden met creativiteit om innovatieve oplossingen te bedenken.

Dit programma in het kort:

Tweejarig programma

Een intensief en afwisselend traject waarin je werkt aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling als springplank voor je verdere carrière binnen PWN. 

Diverse opdrachten

Je voert projecten uit in verschillende afdelingen binnen GIS, waaronder het implementeren van self-service mapping tools, waarmee gebruikers zelf analyses kunnen uitvoeren, kaarten kunnen maken en storymaps kunnen ontwikkelen; het ontwikkelen van geautomatiseerd bodemadvies; het realiseren van een digital twin, een digitale kopie van de werkelijkheid. 

Persoonlijke begeleiding

Gedurende het programma ontvang je begeleiding van ervaren professionals en volg je diverse trainingen om je vaardigheden en kennis te ontwikkelen. 

Uniek ontwikkelprogramma

Een aantrekkelijk ontwikkelprogramma met volop mogelijkheden om je vaardigheden en kennis te vergroten.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Een ontwikkelprogramma ter waarde van €45.000, waarmee je je vaardigheden en kennis aanzienlijk kunt vergroten.

Meer over de GIS-afdeling bij PWN

De GIS-afdeling bij PWN speelt een cruciale rol in het beheren en optimaliseren van geografische data om de bedrijfsvoering te ondersteunen en te verbeteren. Hieronder een overzicht van de belangrijkste taken en verantwoordelijkheden van de GIS-afdeling:

  • Beheer van Geografische Data: Beheer van essentiële geografische data voor het plannen, uitvoeren en monitoren van alle activiteiten.
  • Ontwikkeling en Onderhoud van GIS-oplossingen: Creëren van Apps, interactieve kaarten, datamodellen en web services.
  • Data-analyse en Visualisatie: Uitvoeren van complexe data-analyses en visualiseren van resultaten voor bijv. kaarten en in rapporten, maar ook story maps en interactieve dashboards.
  • Innovatie en Technologie-integratie: Integreren van de nieuwste GIS-technologieën om de efficiëntie te verbeteren.
  • Ondersteuning en Training: Bieden van ondersteuning en training aan collega’s binnen PWN.
  • Samenwerking met Externe Partners: Samenwerken met externe leveranciers en partners om de kwaliteit en beschikbaarheid van GEO-informatie te waarborgen.
  • Bijdragen aan Duurzaamheid: Leveren van nauwkeurige geografische data ter ondersteuning van duurzaamheidsinitiatieven binnen PWN.

Waarom kiezen voor Ormit Talent?

Talent vormt de sleutel tussen de arbeidsmarkt en de bedrijfswereld. Bij Ormit Talent zetten we in op dat talent en de ontwikkeling ervan. Samen streven we naar de perfect match tussen talenten en significante bedrijven, met als ultieme doel de leiders van morgen aan te leveren.

Actief in Nederland & België

Meer dan 2000 talenten gingen je voor

Het beste ontwikkelprogramma op de markt

Een kijkje in de keuken bij meerdere bedrijven

Een pool van mede trainees om je aan op te trekken

Maandelijkse borrels, activiteiten en reizen!

Het GIS Specialist Traineeship in cijfers:

Opdrachten
70%
Trainingen
20%
Coaching
10%
Fun!
100%

Solliciteren?

Ben jij klaar om je carrière te starten bij PWN en wil je meer weten over dit traineeship? Neem dan contact op met onze recruiter of solliciteer direct via onze website. We kijken ernaar uit om jouw talent te ontdekken en samen te werken aan jouw toekomst binnen PWN en Ormit Talent! 

 

Curious for more?

Ontdek meer traineeships:

Tech & Management Traineeship @ Brainport Eindhoven

Jouw hart gaat sneller kloppen van techniek. Je wilt werken aan de technologische oplossingen van morgen. Dus is er geen betere plek om jouw carrière te starten in regio Brainport Eindhoven. De slimste vierkante kilometers van Europa. Are you ready?

Integrator Development Program @ ASML

Ben jij een technisch talent met een passie voor hightech oplossingen? Sta je te popelen om te beginnen aan een reis van professionele en persoonlijke groei? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ormit Talent en ASML bieden jou een unieke kans om je carrière een kickstart te geven!

Data Traineeship

Je staat aan het begin van je carrière en je weet dat data de hoofdrol moet spelen in je werk. Sterker nog, jij wilt de wereld een stukje beter maken met data. Maar of je nou data engineer, data scientist of data analist wilt worden is een raadsel voor je. En wat betekent zo’n baan eigenlijk in de praktijk?

Ervaringen horen van een trainee?

Plan een date met onze trainee Merel
Merel van Rongen -1 klein formaat