|

Meet the talents

21 juni • 15.00 – 17.00 uur

Ontmoet onze talenten en krijg antwoord op al je vragen!

Hi!

Meet the talents

Of je nu net afgestudeerd bent of al wat werkervaring hebt, Ormit Talent is jouw best next step! Een stevige claim, maar het is bewezen dat onze talenten boven zichzelf uitstijgen en organisaties brengen naar beter en slimmer. Moeilijk om te geloven? Hoor het dan van onze talenten zelf! Naast een presentatie over het ontwikkelprogramma van Ormit Talent en meer informatie over de vacatures en bijbehorende opdrachten, vertellen de talenten vooral over hun eigen ervaringen. Dit is dus het uitgelezen moment om antwoord te krijgen op al je vragen over Ormit Talent!

 

Wil je weten waarom een traineeship bij Ormit Talent beter is dan bij een andere organisatie? Welke uitdagende opdrachten wij jou te bieden hebben? En wil je tips krijgen hoe jij met een sneltreinvaart door de sollicitatieprocedure knalt? Meld je dan meteen aan! Onze talenten en recruiters zitten voor je klaar!

Het programma

Woensdag 21 juni

 

15.00 – 16.15 uur Intro en toelichting op traineeship en ontwikkelprogramma

16.15 – 17.00 uur Borrel

Komt deze dag niet goed uit? Houd onze agenda in de gaten om te zien wanneer de volgende sessies gepland staan. See you soon!

 

Herken jezelf:

Heb je een master diploma of ben je bezig om je master diploma te halen? En is jouw studie in de richting van Management, Business, Techniek of Digital?

Dan is deze kennismaking zeker iets voor jou!

Curious for more?

Ontdek meer traineeships:

Tech & Management Traineeship @ Brainport Eindhoven

Jouw hart gaat sneller kloppen van techniek. Je wilt werken aan de technologische oplossingen van morgen. Dus is er geen betere plek om jouw carrière te starten in regio Brainport Eindhoven. De slimste vierkante kilometers van Europa. Are you ready?

Vlammrs Young Data Professional Traineeship

We believe in the full potential of data by investing in young data talents and teaching them exceptional skills in personal leadership and data expertise

Product Owner Talent Program

Een Product Owner word je niet zomaar! Het is een uitdagende rol, die vraagt om een mix van leiderschapskwaliteiten, stakeholder management en een goede product en bedrijfsvisie. Jij barst van het talent, en durft ergens voor te gaan staan. Heb jij het lef om te gaan knallen als Product Owner?

Wil je weten of jouw profiel past?

Plan een date met onze recruiter!
Lotte – vierkant