|

Junior Project Lead @ Motion ASML

Motion is onderdeel van ASML. En heeft mooie uitdagingen. Ambitieus om te groeien, optimaliseren, vernieuwen en innoveren. Denk aan: grote uitbreiding van personeel, introductie van nieuwe producten, volume van productie vergroten maar ook de manier van produceren gaat veranderen.

En jij als trainee? Jij kan echt impact maken om Motion groot te maken! Help jij mee aan het bouwen van de toekomst van Motion?

Over Motion

De afdeling Motion binnen de Twinscan-fabriek is verantwoordelijk voor de productie van alle kritische lineaire actuatoren voor alle ASML-platforms. Elke machine bevat tientallen actuatoren, op de plaats van de wafer stage. De wafer stage is de plaats waar de belangrijkste bewegende delen (actuatoren) van de lithografiemachine samenkomen, je kan het zien als het mechanische ‘hart’ van het systeem. In een ASML-lithografiemachine beweegt het podium twee wafer stages tegelijk, die elk een siliciumwafer bevatten. Terwijl één wafer wordt belicht, wordt de positie van de andere wafer gemeten door de metrologiesensoren van de machine. Zonder deze actuatoren zou de machine dus niet werken, dit maakt de afdeling Motion een grote en onmisbare speler binnen ASML.

Draag bij aan het creëren van complexe lineaire actuatoren in de dynamische, hightech ontwikkelings- en productieomgeving van Motion, onmisbaar in de wereld van ASML. Ben jij er klaar voor?!

Over de rollen:

Binnen dit traineeship zijn er twee rollen mogelijk. Wij gaan met jou in gesprek om de beste match te vinden.

(Junior) Project Lead/Project Management – Motion heeft grote uitdagingen met mooie projecten. Als JPL ben je samen met de Senior Project Lead eindverantwoordelijk voor het succesvol uitvoeren van de projecten. Jij maakt de planning, verdeelt de taken en houdt het overzicht. Jij zorgt ervoor dat de planning van het project realistisch is en dat deze nauwkeurig wordt uitgevoerd. Ook ben je flexibel en creatief wanneer je moet bijsturen. Jij bewaakt het overzicht, stuurt aan, evalueert en motiveert. Jij hebt een helikopterview en werkt nauwkeurig. Wij zoeken een geboren leider die energie krijgt van het grote plaatje uitwerken en dit tot een mooi resultaat weet te brengen!

Business Proces Analist – Jouw taak is de huidige situatie van Motion in kaart brengen. Je gaat alle kennis opdoen van de bestaande systemen en processen. Als BPA breng je de behoeften, wensen en eisen vanuit de organisatie in kaart zodat je verbeteringen kan aandragen. Dus je gaat niet alleen de huidige processen uitwerken, je analyseert complexe vraagstukken om te zien waar het nog efficiënter en effectiever kan. Ben jij proactief en goed in Tetris? Je puzzel skills zullen hier goed van pas komen! Laat jij alle processen en systemen vloeiend met elkaar werken? Dan zoeken we jou! Een super mooie uitdaging met grote impact!

What’s in it for you

Bekroond ontwikkelprogramma

Ons bekroonde ontwikkelprogramma laat jou kennis en ervaring opdoen in de praktijk. Het programma omvat een intensief curriculum dat in combinatie met onze begeleiding zorgt voor maximale persoonlijke en professionele groei.

Kick-start jouw carrière bij ASML

Dit programma legt de basis voor een succesvolle carrière bij ASML. Jij hebt het talent, de kennis en ambitie om aan de slag te gaan met nieuwe uitdagingen bij ASML. Met dit programma stap jij in de vele voetstappen van de andere Ormit talenten die jou voor gingen.

Geniet!

Vergeten we bijna het belangrijkste. Je vormt een hechte groep met je mede trainees. Je komt regelmatig samen tijdens trainingen, intervisie of één van de vele activiteiten en borrels. Je leert elkaar door en door kennen en maakt hoogstwaarschijnlijk vriendschappen voor het leven.  

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Naast een marktconform salaris een uitgebreid pakket waarin al jouw onkosten, pensioen en vakanties goed geregeld zijn. En… wist je dat het ontwikkelprogramma 45.000 euro waard is?

Dit ben jij:

Master

Je hebt een afgeronde masteropleiding (MSc) in de richting van management, business, digital of techniek.

Starter

Met 0 tot maximaal 3 jaar werkervaring.

Curious

Je bent nieuwsgierig en staat open voor nieuwe ervaringen, feedback en avontuur!

Het Junior Project Lead Program in cijfers:

Opdrachten
70%
Trainingen
20%
Coaching
10%
Fun!
100%

ASML & Ormit Talent

Ormit Talent streeft ernaar de perfecte match te vinden tussen jouw talent en een rol bij ASML. Wij garanderen een indrukwekkende persoonlijke en professionele ontwikkeling in een internationale omgeving. Are you ready?

ASML is de belangrijkste producent van machines die worden gebruikt bij het maken van chips

Meer dan 2000 talenten gingen je voor

Het beste ontwikkelprogramma op de markt

Maak onderdeel uit van meerdere projecten en leer ASML kennen als geen ander!

Een pool van mede-trainees om je aan op te trekken

Maandelijkse borrels, activiteiten en reizen!

Tanvi Nautiyal

Ormit Talent & ASML alumni

Tijdens mijn studie was ik weinig bezig met mijn toekomst als professional in het bedrijfsleven. Het Ormit Talent & ASML traineeship gaf mij de kans om mij als professional te ontwikkelen op drie verschillende manieren. Ten eerste, ik kreeg de kans om ervaring op te doen binnen verschillende afdelingen van ASML; van finance tot project management. Ten tweede, doordat mijn mede-trainees mij uit mijn comfort zone hebben getrokken, heb ik veel dingen over mezelf ontdekt die ik nog niet wist. Tot slot, door de uitdagende  discussies met mijn coach werd ik bewust van mijn sterke en mindere sterke kanten. Voor iemand met een wiskunde achtergrond was het erg verrassend om erachter te komen dat ik erg goed ben in het raakvlak tussen mensen en inhoud. Dit traineeship heeft mij doen inzien hoe belangrijk reflectie en persoonlijke ontwikkeling zijn in mijn reis naar leiderschap.

Is dit programma iets voor jou?

Ga dan direct naar het sollicitatieformulier. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter via Whatsapp!