|

Operational Excellence Program @ ASML

 

Heb jij een passie voor continue verbeteringen en krijg je energie om met jouw team uitdagingen aan te gaan en processen te verbeteren? Zie jij jezelf al als project manager werken? Wil je werken voor een snelgroeiend en dynamisch bedrijf waar kansen voor het oprapen liggen? Dan is het Operational Excellence traineeship van ASML echt wat voor jou. ASML zoekt gedreven trainees om het verschil binnen de DUV Twinscan fabriek te maken op het gebied van kwaliteit, kosten en delivery!

Is je interesse gewekt? Lees snel verder want wie weet is dit dé kick-start naar jouw carrière binnen ASML!

Meer over dit programma

Operational Excellence (OE) is de afdeling als het gaat om verbeteringen binnen de DUV-fabriek. De afdeling OE heeft de opdracht om de capaciteit binnen de DUV-fabriek (Deep Ultra Violet lithography systems) te verdubbelen in de komende drie jaar! Slimmer produceren, duurzame groei realiseren, en schaalbaarheid vergroten is de uitdaging! Een uitdagende opdracht waar we jouw hulp goed bij kunnen gebruiken!

Als OE trainee ben je onder andere verantwoordelijk voor (deel)projecten binnen deze context. Denk aan projecten die bijdrage aan het verder optimaliseren van de productie binnen de DUV-fabriek. Op het gebied van output, kwaliteit, veiligheid of doorlooptijden. Operationele verbeterprojecten initiëren en processen optimaliseren kunnen onderdeel zijn van jouw werkzaamheden. Zoals je ziet zijn er genoeg kansen binnen dit traineeship, om je optimaal te ontwikkelen op het gebied van Operational Excellence!

Dit programma in het kort:

Bekroond ontwikkelprogramma

Ons bekroonde ontwikkelprogramma laat jou kennis en ervaring opdoen in de praktijk. Het programma omvat een intensief curriculum dat in combinatie met onze begeleiding zorgt voor maximale persoonlijke en professionele groei.

Kick-start jouw carrière bij ASML

Dit programma legt de basis voor een succesvolle carrière bij ASML. Jij hebt het talent, de kennis en ambitie om aan de slag te gaan met nieuwe uitdagingen bij ASML. Met dit programma stap jij in de vele voetstappen van de andere Ormit talenten die jou voor gingen.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Naast een marktconform salaris een uitgebreid pakket waarin al jouw onkosten, pensioen en vakanties goed geregeld zijn. En… wist je dat het ontwikkelprogramma 45.000 euro waard is?

discover

Jouw unieke persoonlijkheid, skills en talenten vormen het beginpunt van een succesvolle carrière binnen ASML. Wij van Ormit Talent geloven in jouw talent. Sterker nog, we love it! Wij zien jouw persoonlijkheid, skills en talenten en halen graag het beste in jou naar boven.

develop

Een nieuwe generatie business leaders is opgeleid met het bekroonde Ormit Talent ontwikkelprogramma. Tijdens het traineeship @ ASML bouw je door middel van de beste training en begeleiding vaardigheden op en word je in staat gesteld om het beste in jezelf naar boven te halen. Ons traineeship kan intensief zijn, maar jouw Ormit Talent coach en ASML mentor begeleiden je gedurende het traineeship, waarbij je steeds meer en nieuwe  verantwoordelijkheden krijgt. Je gaat veel leren, waardoor je goed voorbereid ben voor een succesvolle carrière bij ASML!

deliver

Jij gaat echt het verschil maken bij ASML via Ormit Talent. Bouwt verder op de ervaring die je mee brengt en maak grote stappen door de uitdagende opdrachten tijdens het programma. Bij het afronden van dit programma ligt de wereld van ASML aan je voeten!

 

 

Dit ben jij:

Bachelor of Master

Voor het Operational Excellence program zoeken wij enthousiaste kandidaten met een HBO of WO diploma. Voorkeur een bedrijfskundige en/of technische achtergrond.

Klantgericht

Je bent pragmatisch, flexibel en resultaatgericht. Je bent verbindend en weet draagvlak te creëren.

Starter

Met 0 tot maximaal 3 jaar werkervaring

Curious

Je bent nieuwsgierig en staat open voor nieuwe ervaringen, feedback en avontuur!

Het Operational Excellence program in cijfers:

Opdrachten
70%
Trainingen
20%
Coaching
10%
Fun!
100%

ASML & Ormit Talent

Ormit Talent streeft ernaar de perfecte match te vinden tussen jouw talent en een rol bij ASML. Wij garanderen een indrukwekkende persoonlijke en professionele ontwikkeling in een internationale omgeving. Are you ready?

ASML is de belangrijkste producent van machines die worden gebruikt bij het maken van chips

Meer dan 2000 talenten gingen je voor

Het beste ontwikkelprogramma op de markt

Maak onderdeel uit van meerdere projecten en leer ASML kennen als geen ander!

Een pool van mede-trainees om je aan op te trekken

Maandelijkse borrels, activiteiten en reizen!

Tanvi Nautiyal

Ormit Talent & ASML alumni

Tijdens mijn studie was ik weinig bezig met mijn toekomst als professional in het bedrijfsleven. Het Ormit Talent & ASML traineeship gaf mij de kans om mij als professional te ontwikkelen op drie verschillende manieren. Ten eerste, ik kreeg de kans om ervaring op te doen binnen verschillende afdelingen van ASML; van finance tot project management. Ten tweede, doordat mijn mede-trainees mij uit mijn comfort zone hebben getrokken heb ik veel dingen over mezelf ontdekt heb die ik nog niet wist. Tot slot, door de uitdagende  discussies met mijn coach werd ik bewust van mijn sterke en mindere sterke kanten. Voor iemand met een wiskunde achtergrond was het erg verrassend om erachter te komen dat ik erg goed ben in het raakvlak tussen mensen en inhoud. Dit traineeship heeft mij doen inzien hoe belangrijk reflectie en persoonlijke ontwikkeling zijn in mijn reis naar leiderschap.

Is dit programma iets voor jou?

Ga dan direct naar het sollicitatieformulier. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter via Whatsapp!