|

Management Traineeship @ Ericsson

Heb jij het in je om de baanbrekende technologie van Ericsson te verbinden aan behoeftes van haar klanten? Ben je generalistisch ingesteld met een interesse in innovatie, communicatietechnologie en vooral ook de praktische toepassing daarvan? Dan biedt het Ormit Talent & Ericsson Management Traineeship jou volop kansen om snel door te groeien!

Dit programma in het kort:

2 jarig programma

Werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling als springplank voor jouw verdere carrière binnen Ericsson.

Focus op leiderschap

Het ontwikkelprogramma begeleidt jou als managementtalent die de brug kan slaan tussen de business en (communicatie)technologie.

Vind je match

Gedurende het ontwikkel programma voer je gemiddeld 3 opdrachten uit. Opdrachten die als doel hebben om Ericsson in de breedte te leren kennen.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Naast een marktconform salaris een uitgebreid pakket waarin al jouw onkosten, pensioen en vakanties goed geregeld zijn. En… wist je dat het ontwikkelprogramma 45.000 euro waard is?

discover

Ontdek jouw talenten, persoonlijkheid en skills. Gedurende het ontwikkelprogramma graven we samen dieper naar jouw kwaliteiten, ambities en levensdromen. Je kunt pas echt succesvol en gelukkig in je werk zijn als dit aansluit bij wie je bent.

Om jouw steile leercurve te faciliteren maken we op basis van jouw achtergrond en ambities telkens een optimale match met uitdagende opdrachten binnen Ericsson. Ondertussen heb je nauw contact met de overige Ormit Talent trainees. Je komt regelmatig samen voor trainingen, intervisies, en kennissessies. Maar je spreekt elkaar natuurlijk ook regelmatig op een van de borrels of overige activiteiten!

develop

We dagen je flink uit om je opdrachten bij Ericsson te volbrengen en het optimale uit jezelf te halen.. Wij zoeken managementtalent dat de brug kan slaan tussen de door Ericsson ontwikkelde technologie en de commerciële mogelijkheden hiervan. Van projectlid groei je al snel door naar projectleider en vervolgens naar complexe projecten waar change management een belangrijke rol speelt. Je neemt jouw inzichten en vernieuwende ideeën mee van afdeling naar afdeling. Met jouw frisse blik en creatieve ideeën breng je gewenste vernieuwing.

 

deliver

Het is voor Ericsson essentieel om continue te blijven aansluiten bij de klantwensen. Services en technologieën moeten makkelijk in het gebruik, aan te passen en schaalbaar zijn. En daar komt toptalent als jij in beeld. Door goed te luisteren zie je als Management Trainee bij Ericsson concrete oplossingen. Je weet bij alle belangrijke stakeholders draagvlak te creëren. Samen met je projectteam zorg je voor de realisatie en maak je de klantverwachting waar. Bij Ericsson zet jij je in zodat Telecom Operators en Service Providers hun business en klanten kunnen bedienen en laten groeien op een veilige wijze.

Dit ben jij:

Master

Je hebt een afgeronde master in een (technisch) bedrijfskundige of economische richting en maximaal 2 jaar werkervaring.

Ambitieus

Over twee jaar zie jij je zelf als product owner aan de slag gaan bij een toffe organisatie. 

Klantgericht

Je bent pragmatisch, flexibel, resultaatgericht en verbindend

Curious

Je bent nieuwsgierig naar de nieuwste technologische ontwikkelingen en de toepassing daarvan. Innoveren, verbeteren en realiseren geeft je energie.

Waarom kiezen voor Ericsson @ Ormit Talent?

Het beste van twee werelden; interessante projecten binnen Ericsson én groeien als professional dankzij het ontwikkelprogramma van Ormit talent! Vele trainees gingen je en werken nog steeds met veel plezier bij Ericsson.

Actief in Nederland & België

Meer dan 2000 talenten gingen je voor

Het beste ontwikkelprogramma op de markt

Een kick-start van je carrière bij Ericsson

Een pool van mede trainees om je aan op te trekken

Maandelijkse borrels, activiteiten en reizen!

Het Ericsson Management Traineeship in cijfers:

Opdrachten
70%
Trainingen
20%
Coaching
10%
Fun!
100%

Is dit programma iets voor jou?

Ga dan direct naar het sollicitatieformulier. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter via Whatsapp!