|

Security & Risk

Traineeship @ ASML

Jij barst van het talent. Maar beschik je ook over de nodige kwaliteiten om de technologie, kennis, assets en reputatie van ASML te bewaken? Dit traineeship bij ASML biedt veel kansen en mogelijkheden voor talenten met diverse achtergronden. Ontwikkel je als een leider in security en riskmanagement!

Dit programma in het kort:

Bekroond ontwikkelprogramma

Ons bekroonde ontwikkelprogramma laat jou kennis en ervaring opdoen in de praktijk. Het programma omvat een intensief curriculum dat in combinatie met onze begeleiding zorgt voor maximale persoonlijke en professionele groei.

Diverse posities

Het veld van security & risk management biedt vele uitdagingen. Jij gaat aan de slag in een positie die bijdraagt aan security & risk oplossingen voor ASML. Op basis van jouw opleiding, ervaring, talent en interesses vinden wij de positie die het beste aansluit bij jouw skillset. Projecten variëren in expertise en leiderschap bij afdelingen zoals IT, security en risk.

Kick-start jouw carrière bij ASML

Dit programma legt de basis voor een succesvolle carrière bij ASML. Jij hebt het talent, de kennis en ambitie om aan de slag te gaan met nieuwe uitdagingen bij ASML. Met dit programma stap jij in de vele voetstappen van de andere Ormit talenten die jou voor gingen.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Naast een marktconform salaris een uitgebreid pakket waarin al jouw onkosten, pensioen en vakanties goed geregeld zijn. En… wist je dat het ontwikkelprogramma 45.000 euro waard is?

discover

Jouw unieke persoonlijkheid, skills en talenten vormen het beginpunt van een succesvolle carrière binnen security en risk bij ASML. Wij van Ormit Talent geloven in jouw talent. Sterker nog, we love it! Wij zien jouw persoonlijkheid, skills en talenten en halen graag het beste in jou naar boven. Dit programma biedt verschillende rollen binnen de security en risk afdelingen van ASML. Samen met jou gaan wij aan de slag om jouw voorkeuren te ontdekken en de rol te vinden die perfect aansluit bij jouw vaardigheden en talenten.

develop

Een nieuwe generatie business leaders is opgeleid met het bekroonde Ormit Talent ontwikkelprogramma. Tijdens het Security & Risk traineeship @ ASML bouw je door middel van de beste training en begeleiding vaardigheden op en word je in staat gesteld om het beste in jezelf naar boven te halen. Ons traineeship kan intensief zijn, maar jouw Ormit Talent coach en ASML mentor begeleiden je gedurende het traineeship, waarbij je steeds meer en nieuwe  verantwoordelijkheden krijgt. Je gaat veel leren, waardoor je goed voorbereid ben voor een succesvolle carrière bij ASML!

deliver

Laat je talent zien met het Security & Risk programma. Jij gaat echt het verschil maken bij ASML via Ormit Talent. Bouwt verder op de ervaring die je mee brengt en maak grote stappen door de uitdagende opdrachten tijdens het programma. Bij het afronden van dit programma ligt de wereld van ASML aan je voeten!

 

 

Dit ben jij:

Bachelor of Master

Risk programma biedt verschillende rollen aan voor starters met een bachelor of master in de richting van IT, computer science en cybersecurity tot management. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor afgestudeerden in het gebied van criminologie, security science, psychologie, en behavioural science.

Starter

Met 0 tot maximaal 3 jaar werkervaring

Geïnteresseerd in risk & security

Je bent gedreven om je verder te ontwikkelen als risk & security professional. Je bent goed ingelezen in het risk & security werkveld en bent klaar om grote problemen op te lossen in dit gebied!

Curious

Je bent nieuwsgierig en staat open voor nieuwe ervaringen, feedback en avontuur!

Het Security & Risk traineeship in cijfers:

Opdrachten
70%
Trainingen
20%
Coaching
10%
Fun!
100%

ASML & Ormit Talent

Ormit Talent streeft ernaar de perfecte match te vinden tussen jouw talent en een rol bij ASML. Wij garanderen een indrukwekkende persoonlijke en professionele ontwikkeling in een internationale omgeving. Are you ready?

ASML is de belangrijkste producent van machines die worden gebruikt bij het maken van chips

Meer dan 2000 talenten gingen je voor

Het beste ontwikkelprogramma op de markt

Maak onderdeel uit van meerdere projecten en leer ASML kennen als geen ander!

Een pool van mede-trainees om je aan op te trekken

Maandelijkse borrels, activiteiten en reizen!

Tanvi Nautiyal

Ormit Talent & ASML alumni

Tijdens mijn studie was ik weinig bezig met mijn toekomst als professional in het bedrijfsleven. Het Ormit Talent & ASML traineeship gaf mij de kans om mij als professional te ontwikkelen op drie verschillende manieren. Ten eerste, ik kreeg de kans om ervaring op te doen binnen verschillende afdelingen van ASML; van finance tot project management. Ten tweede, doordat mijn mede-trainees mij uit mijn comfort zone hebben getrokken heb ik veel dingen over mezelf ontdekt heb die ik nog niet wist. Tot slot, door de uitdagende  discussies met mijn coach werd ik bewust van mijn sterke en mindere sterke kanten. Voor iemand met een wiskunde achtergrond was het erg verrassend om erachter te komen dat ik erg goed ben in het raakvlak tussen mensen en inhoud. Dit traineeship heeft mij doen inzien hoe belangrijk reflectie en persoonlijke ontwikkeling zijn in mijn reis naar leiderschap.

Is dit programma iets voor jou?

Ga dan direct naar het sollicitatieformulier. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter via Whatsapp!