|

Not available

Joeri Jansen

Management Trainee

Of het nou als werknemer, als vrijwilliger of als gastvrouw is; ik doe liever nét iets te veel dan net iets te weinig. Naast een bezige bij, ben ik ook een bourgondisch bijtje. Ik vind het heerlijk om events of etentjes te faciliteren. Anderen blij maken, daar word ik happy van! Echter gaat achter het sociale dier een perfectionist schuil. Dit streven naar perfectie is mede gevoed door het synchroonzwemmen.

BEZIGE BIJ

ONDERNEMEND

HOSPITALITY-MINDED

PRESTATIEGERICHT

Ymke’s skills…

Structuur aanbrengen

Waar ik het beste tot mijn recht kom? In een rommelige omgeving! Orde creëren in de chaos; daar houd ik van.

Assertieve entrepreneur

De Master Entrepreneurship heb ik niet voor niets gekozen. Initiëren en aanpakken, daar sta ik voor. Zowel in mijn werk als sociaal.

Kameleon-girl

Op verschillende lagen voel ik aan wat nodig is en hier weet ik snel op in te spelen. Heldere communicatie is hier een belangrijk onderdeel van.

Aanstekelijke motivator

Ik motiveer de mensen om mij heen, vooral wanneer zij het even niet meer zien zitten. Mijn bruisende batterij draagt positief bij aan het energieniveau binnen een groep.

Ymke is nieuwsgierig naar…

Waar ik nieuwsgierig naar ben? Oef, naar alles! Mijn brede interesse is zowel een kracht als een valkuil. Hier de juiste balans in vinden, dat wil ik graag leren.

Ymke tipt…

Always look on the bright side of life! In iedere struggle is iets positiefs te vinden. Die ontdekking geeft een twist aan moeilijke situaties.

Get in touch

Meer weten over onze talenten?