|

Not available

Wouter Rietveld

Management Trainee

Deze opdrachten heb ik gedaan

Chief of Staff van Re-Use afdeling bij ASML

Als Chief of Staff faciliteer ik de Re-Use afdeling bij het bereiken van de circulariteit van ASML. Ik zorg ervoor dat deze stakeholders strategisch naar de gezamenlijke doelen werken en ben verantwoordelijk voor de besluitvorming binnen Re-Use. Daarbij ben ik een schakelpunt tussen het MT en de teams en vertaal ik problemen en zorgen vanuit het MT naar concrete vraagstukken die we met de juiste data kunnen beantwoorden. Ik ben in dit project niet gebonden aan een specifiek team en daardoor kan ik een objectief beeld bieden in mijn advies aan het MT. Kortom, een uitdagende rol waarin ik mijzelf verder kan ontwikkelen!

Programma Manager Lidmaatschap bij Coöperatie DELA

DELA streeft ernaar om het lidmaatschap voor haar leden zo waardevol mogelijk te maken. In mijn rol als Programma Manager legde ik hier het raamwerk voor. Zo faciliteerde ik workshops over Governance binnen DELA, ontwierp ik procesoplossingen met IT-architecten om ledenregistratie en ledenbehoud te optimaliseren en promootte en verbeterde ik het verhaal van DELA met de marketingafdeling. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor het opzetten van diverse projecten omtrent nieuwe diensten voor het lidmaatschap. Hierbij was het belangrijk dat ik de strategie snel kon doorgronden en flexibel kon schakelen tussen verschillende stakeholders. In deze opdracht heb ik de gewenste verandering weten op gang te brengen.

Senior Business Analyst Re-Use bij ASML

De nieuwe Re-Use afdeling binnen ASML heeft als doel om volledige circulariteit te bereiken. Als Senior Business Analyst was ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe strategische inzichten samen met verschillende stakeholders om dit doel te bereiken. Het management van de Re-Use afdeling bestaat uit vertegenwoordigers van verschillende afdelingen binnen ASML, die hun eigen inzichten, data en analisten meenemen. In mijn rol interpreteerde ik de informatie uit deze bronnen. De rapportages die ik hieruit heb gemaakt droegen bij aan het stimuleren van heldere besluitvorming door het MT. Daarnaast heb ik ook vijf key performance indicators (KPIs) ontworpen en opgezet.

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!