|

Not available

Savanne Sturkenboom

Management Trainee

We kunnen het niet alleen. Om vooruit te komen is de verbinding met anderen essentieel. Door de diepgang in gesprekken op te zoeken weet ik deze connectie met anderen te creëren en vanuit die positie kunnen we samen onze doelstellingen behalen. Dat is waar ik energie van krijg. Ook in mijn fascinatie voor persoonlijke ontwikkeling komt dit duidelijk terug; onze eigen en elkaars’ blindspots ontdekken lukt enkel samen. Continue verbetering, daar zet ik mij 100% voor in!

OPEN

BETROKKEN

IJVERIG

ENTHOUSIAST

Savanne’s skills…

Luisterend oor

De mensen om mij heen delen regelmatig hun persoonlijke situatie met mij. Ik hoor graag het verhaal achter de persoon. Uit interesse, maar ook omdat ik geloof dat een samenwerking kan floreren dankzij wederzijds begrip.

De enthousiasteling

Ik heb een goede dosis positieve energie, wat aanstekelijk werkt op de mensen om mij heen. Daarnaast werkt mijn eigen open houding als een uitnodiging voor anderen om hetzelfde te doen.

Kritische observator

Ik vind het fijn om mensen en situaties te observeren en heb hierdoor snel door wat er onder de oppervlakte speelt. Mijn observaties test en verdiep ik door middel van kritische vragen; waarom doen we wat we doen?

The bigger picture

Ik weet verbanden te leggen tussen gesegmenteerde informatie; dat wat ik observeer en wat verschillende mensen mij vertellen. Hierdoor kan ik het grotere plaatje zien en weet ik waardoor bepaalde situaties getriggerd worden en wat de mogelijke gevolgen zijn.

Savanne is nieuwsgierig naar…

Anderen! Verhalen, drijfveren, ideeën… Om de ander beter te leren kennen én om er zelf van te kunnen leren. Ook ‘Work Engagement’ is iets wat mij fascineert. Ik denk dat het een onderwerp is dat vaak onderschat wordt. Toch geloof ik dat het personeel de nummer 1 reden is waardoor een organisatie optimaal kan presteren en zich blijft ontwikkelen.

Deze opdracht heb ik gedaan

Project Management Officer FEC bij Rabobank

Als Project Management Officer (PMO) binnen Systems en Tooling coördineer ik de planning van change-activiteiten in alle fasen van het project. Ik schakel hiervoor met verschillende stakeholders, monitor de voortgang van de projecten en rapporteer dit aan het management. Bovendien leid ik de MT meetings, faciliteer ik de besluitvorming en monitor ik de follow-up van actiepunten. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het verhogen van de work engagement van medewerkers. Dit doe ik door elk kwartaal de resultaten uit de work engagement scan te analyseren en actiepunten uit te zetten in samenspraak met teamleads. Kortom, een uitdagende coördinerende rol.

Savanne tipt…

In Colombia heb ik de vierdaagse trekking naar ‘The Lost City’ gelopen. Een aantal dagen helemaal afgezonderd zijn van alles, in de natuur met je eigen gedachten en ideeën. Voor mij was het een vernieuwende, uitdagende maar ook bijna therapeutische ervaring. O enne, better think twice wanneer je bang bent voor slangen!

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!