|

Not available

Gijs Govers

Management Trainee

Met een resultaat gedreven manager als vader en een gevoelige coach als moeder, kreeg ik al jong beide kanten mee. Zo groeide ik op tot het zogenoemde mengelmoesje; een assertieve doch sensitieve fanatiekeling. Welke kant tot uiting komt? Dat hangt van de context af. Weloverwogen bekijk ik de situatie en connect ik met de mensen om mij heen, waarna ik intuïtief die eigenschappen inzet die het meest bevorderlijk zijn voor de groei.

GEDREVEN

CREATIEF

ENERGIEK

AANSTEKELIJK

Gijs’ skills…

Natuurlijk overzicht

Ik kan mij gemakkelijk grote hoeveelheden en verschillende soorten materie eigen maken. Juist door een stapje achteruit te doen, overzie ik situaties snel en scherp. Zo kunnen we gezamenlijk focussen op dat wat echt relevant is.

De netwerker

Niet alleen informatie, ook de verhoudingen binnen organisaties heb ik snel door. Als sociale netwerker leg ik gemakkelijk contact met óf tussen de personen op de juiste posities.  

Vindingrijk

Waar ik vroeger mijn creativiteit kwijt kon in tekenen en schrijven, zet ik het tegenwoordig in om tot interessante oplossingen en innovatieve ideeën te komen. Zo doe ik de dingen net even iets anders, mét een beetje extra fleur!

Aanstekelijk energiek

Mijn aanstekelijke enthousiasme werkt enerzijds als trigger, waardoor meetings en brainstormsessies zowel meer tempo als power krijgen. Anderzijds weet ik mijn aanstekelijkheid in te zetten om anderen te overtuigen en zo de juiste richting op te krijgen.

Gijs is nieuwsgierig naar…

Over de afgelopen jaren ben ik erachter gekomen dat ik niet alleen mijn rol, maar ook de missie en richting van de organisatie waarvoor ik werk heel belangrijk vindt. Vanuit dit besef ging ik op onderzoek uit en kwam ik erachter dat ik niet alleen warmloop voor de ‘dogood’ bedrijven in bijvoorbeeld de duurzaamheidssector. Oók andere organisaties en sectoren met een levendige, diepgaande missie spreken mij aan. Denk bijvoorbeeld aan ASML die met hun chips bijdragen aan een nieuwe wereld. Hoe vet is dat?! Kortom, ik ben nieuwsgierig naar welke organisatorische missie uiteindelijk zal aansluiten bij mijn persoonlijke visie.  

Gijs tipt…

Als echte Bosschenaar kan ik jullie de béste tip uit Brabant natuurlijk niet onthouden; proef een overheerlijke Bossche Bol van de bekende familiebakkerij Jan de Groot!  

 

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!