|

Traineeships &
Talent Programs

Wil je meer weten over onze traineeships en talent programma’s? We zijn vereerd! Bij Ormit Talent doen we er alles aan om jouw carrière een kickstart te geven. Young professionals als jij groeien bij ons uit tot échte toptalenten. Zo word je één van de nieuwe leiders van morgen! Haal alles uit de persoonlijke coaching, begeleiding en training die wij jou bieden. Daar doe je de rest van je carrière je voordeel mee. Your future looks bright. Let’s start today!

Time to make your move…

Vlammrs Young Data Professional Traineeship

We believe in the full potential of data by investing in young data talents and teaching them exceptional skills in personal leadership and data expertise

Lease auto ormit talent blog
NEW

Operational Excellence Program @ ASML

Ben je klaar voor een grote uitdaging en wil je het verschil maken voor 12.000 mensen binnen ASML Operations? Dan is het Operational Excellence traineeship van ASML echt wat voor jou. ASML zoekt gedreven trainees om het verschil binnen de DUV Twinscan fabriek te maken!

NEW

Project Management Officer @ ASML

In dit intensieve traineeship word je klaargestoomd voor een uitdagende baan binnen dit internationale hightech bedrijf door het uitvoeren van één (of meerdere) operationele rol(len) in combinatie met een uitgebreid persoonlijk en professioneel ontwikkelingsprogramma.

Start sept/okt/nov!

Leadership Program @ Eindhoven

In dit unieke traineeship ga je binnen DELA aan de slag met opdrachten op diverse gebieden. Zoals o.a.: digitalisering, duurzaamheid en positionering. Vorig jaar heeft DELA Yarden overgenomen. De integratie is nog in volle gang. Hierdoor is er alle mogelijkheid om echt impact te maken.

Security & Risk Traineeship @ ASML

Jij barst van het talent. Maar beschik je ook over de nodige kwaliteiten om de technologie, kennis, assets en reputatie van ASML te bewaken? Dit traineeship bij ASML biedt veel kansen en mogelijkheden voor talenten met diverse achtergronden. Ontwikkel je als een leider in security en riskmanagement!

Product Owner Talent Program

Een Product Owner word je niet zomaar! Het is een uitdagende rol, die vraagt om een mix van leiderschapskwaliteiten, stakeholder management en een goede product en bedrijfsvisie. Jij barst van het talent, en durft ergens voor te gaan staan. Heb jij het lef om te gaan knallen als Product Owner?

Management Traineeship

Je hebt leiderschapsambitie maar weet dat je nog veel te leren hebt. Je barst van het talent. Dus je wilt meer! Zoals bijdragen aan transformaties op thema’s als digitalisering, duurzaamheid en wendbaarheid. Heb jij het lef om echt aan de slag te gaan met jouw talent en ambitie?

Consultancy Talent Programma @ ABN AMRO

Ben jij ondernemend en innovatief? En zie jij met behulp van digitalisering en data kansen om processen te verbeteren? Je barst van het talent. Dus je wilt meer! Zoals bijdragen aan transformaties op thema’s als klantbeleving en duurzaam bankieren. Heb jij het lef om met jouw talent aan de slag te gaan bij ABN AMRO?

Curious about data?

Vind jij het interessant om te ontdekken hoe aan de hand van data-analyses processen en projecten geoptimaliseerd kunnen worden? Wil jij gaan vlammen aan dataprojecten die organisaties verder helpen? Ontdek dan het Young Data Science Programma van onze data-loving sister Vlammrs!

Neem contact op

Kom je er niet uit? Stel je vraag aan een van onze recruiters!

Privacy Policy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.