|

Not available

Gillyenne Odor

Management Trainee

''Het komt wel goed'' is de lijfspreuk die mij al van jongs af aan typeert. Tijdens tentamens of wedstrijden zag ik mensen om mij heen in de stress schieten, terwijl ik me rustig overgaf aan de situatie. En weet je wat? Iedere keer kwam het ook daadwerkelijk goed! Nu kan ik zien dat het juist deze kalme, optimistische houding is die ervoor zorgt dat ik helder kan blijven denken en efficiënt te werk kan gaan. Prikkelende, chaotische of dynamische omgevingen? Kom maar door!

HUMORVOL

STRESSBESTENDIG

OPTIMISTISCH

BETROUWBAAR

Bram’s skills…

Mister Puzzel

Ik heb een stevig denkvermogen en gebruik dat maar al te graag. In grote hoeveelheden informatie ontdek ik snel de relevante patronen en door de ruis heen vind ik de essentiële details. Zélfs op vakantie moeten mijn hersenen geprikkeld worden. Die sudokupuzzels? Die heb ik standaard op zak.  

Humorvol Communicatief

Eén-op-één maar juist ook in groepen zet ik mijn communicatieve skills graag in. In mijn communicatie gebruik ik de nodige humor want als je zorgt dat je iedereen vermaakt, zijn mensen des te meer bereid te luisteren!  

Optimistisch

Denken in problemen? Daar heeft toch niemand wat aan? Mensen zien zo vaak beren op de weg, maar wat schiet je daar mee op? Mijn optimisme motiveert niet alleen mijzelf, maar ook de mensen om mij heen.  

Zelfverzekerd

Ik ben humorvol en optimistisch, maar daardoor niet minder standvastig. Wanneer een besluit genomen moet worden doe ik dit vol zelfvertrouwen, mijn grenzen ga ik niet voorbij en eerlijk doch tactvol zeg ik de ander waar het op staat.  

Bram is nieuwsgierig naar…

Nieuwsgierig betekent bij mij vooral leergierig. Ik haal een enorme motivatie boost uit verbetering. Of dit nu is in het maken van muziek, het spelen van padel of door een dieper theoretisch begrip te krijgen van bepaalde onderwerpen. 

Bram tipt…

Na het maken van een tentamen, kunnen de mensen om mij heen zich twee weken lang opvreten over de uitslag. Vol fascinatie kan ik hiernaar kijken want naar mijn mening is dat een heleboel nutteloze stress. Die tentamenuitslag? Die kan je toch niet meer beïnvloeden. Mijn tip luidt dan ook om je enkel druk te maken over de dingen waar je daadwerkelijk invloed op kunt uitoefenen. Stress is niet gezond en nutteloze stress is al helemaal een waste of effort. 

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!