|

Not available

Ting Ting Hu

Management Trainee

Aanpakken. Doen. Hoppa! Ik heb een flinke voorraad energie en die gebruik ik maar al te graag. Zowel op werk als sociaal. Met plezier omring ik mij met veel mensen. Ten eerste om samen tot betekenisvolle resultaten te komen, maar óók omdat ik de mens simpelweg fascinerend vind. Een dagje flink doorpakken? Oh, trust me: ik heb nog zat energie om de vrijdagmiddagborrel te openen!

ECHTE AANPAKKER

TIKKELTJE NERDY

NUCHTER

CHEF VRIJMIBO

Floortje’s skills…

To the point

Ellenlange discussies? Oef, nee. Op een humorvolle manier kom ik snel tot de essentie. Zo werk ik efficiënt én blijven de betrokkenen in een goede mood.

Vertaalslag maken

Graag dans ik op het lijntje tussen de business en IT. Ik begrijp beide kanten waardoor ik gemakkelijk de vertaalslag maak.

Sudoku-Queen

Met een wiskundeleraar als vader ontwikkelde mijn liefde voor cijfertjes zich al vroeg. Mijn analytisch en probleemoplossend vermogen komen goed tot recht in data-gerelateerde taken.

Projectmanager Pur Sang

Organisatie en motivatie zijn mij op het lijf geschreven. Daarnaast houd ik graag het overzicht; alle taken en details heb ik strak in de smiezen.

Floortje is nieuwsgierig naar…

In mijn volgende rol zou ik graag meer people-focused bezig zijn. Het stukje ‘Behavioural Change’ blijft mij fascineren. Wat drijft een mens? En waar komt gedrag vandaan? Niet alleen in het bedrijfsleven, maar ook daarbuiten zijn dat de vragen waar ik mij graag in verdiep.

Floortje tipt…

GEWOON DOEN! Vaak zijn we zo bezig met hoe we op anderen overkomen. Eerlijk is eerlijk; we weten niet wat er in andermans hoofd omgaat. Júíst daarom moeten we dingen niet invullen voor de ander. Of het nou gaat om de stakeholders van een zakelijk project of een bezoekje aan je schoonouders; beweeg vanuit jouw essentie, in plaats vanuit wat je dénkt dat de ander van jou verwacht.

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!