|

Become a Leader in Technology @ ASML

Ben je klaar om je carrière te starten bij één van de grootste en meest succesvolle hightech bedrijven ter wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ormit Talent en ASML bieden je de kans om een kick-start te geven aan je carrière binnen de wereld van ASML.

 

ASML is één van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van apparatuur voor chipfabricage. Het produceren van betaalbare micro-elektronica die de kwaliteit van het leven verbetert staat centraal. Om dit te bereiken is het hun missie om geavanceerde technologie voor high-tech lithografie, metrologie en softwareoplossingen voor de halfgeleiderindustrie uit te vinden, te ontwikkelen, te produceren en te onderhouden.

Om ervoor te zorgen dat de technologische ontwikkeling niet ten koste gaat van de efficiëntie van projecten, heeft ASML young professionals nodig die de kloof tussen mensen, technologische producten en processen kunnen overbruggen. Ormit Talent weet precies wat jij nodig hebt om dit succesvol te kunnen doen. Om succesvol bij ASML te zijn, moet je volgens ons het grotere plaatje zien. Je moet verschillende technologische omgevingen ervaren en je soft skills net zo goed ontwikkelen als je hard skills.

Onze management traineeships bevatten projecten en opdrachten die je uitdagen, coaches die je helpen groeien, en een persoonlijk ontwikkelprogramma dat is ontworpen om je te transformeren tot een leider in technologie binnen ASML.

 

Wil jij deel uitmaken van een toonaangevende Nederlandse Multinational?

ASML is een van de meest succesvolle Nederlandse bedrijven met een enorme uitdaging. Namelijk de wereldwijde klantvraag naar chips beantwoorden. ASML maakt de machines die chips maken- het hart van apparaten die hen geïnformeerd, entertained en veilig houden, maar hen ook helpen met het tackelen van de meest uitdagende problemen.

Teamwork is key binnen ASML. In totaal vormt ASML een groot team van meer dan 32.000 werknemers wereldwijd, met 122 verschillende nationaliteiten die werken in Europa, USA en Azië. Om aan de enorme klantvraag naar chips te kunnen voldoen is ASML constant bezig met innovatie en bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Dit is jouw kans om als Operational Excellence, Project Management Officer of Risk&Security talent aan de slag te gaan en de wereld van ASML te leren kennen!

ASML & Ormit Talent

Ormit Talent streeft ernaar de perfecte match te vinden tussen jouw talent en een rol bij ASML. Wij garanderen een indrukwekkende persoonlijke en professionele ontwikkeling in een internationale omgeving. Are you ready?

ASML is de belangrijkste producent van machines die worden gebruikt bij het maken van chips

Meer dan 2000 talenten gingen je voor

Het beste ontwikkelprogramma op de markt

Maak onderdeel uit van meerdere projecten en leer ASML kennen als geen ander!

Een pool van mede-trainees om je aan op te trekken

Maandelijkse borrels, activiteiten en reizen!

Vacature later terug lezen?

Ontvang meer informatie