|

Ready? Set… GO!

Het selectieproces

Als Ormit Talent ben jij anders dan de rest. Jij bent één van de leiders van de toekomst. Een game changer die nu al verandering en vernieuwing teweeg kan brengen en altijd vooruit wil. Als onmiskenbare ‘special one’ zorg jij ervoor dat organisaties sneller en beter innoveren en meer successen boeken. Jezelf “special one” noemen is dus zeker niet voor iedereen weggelegd. Daarom is ons selectieproces zo ingericht om de beste talenten te selecteren. Lees verder hoe we dat doen!

Jouw kennismaking

met Ormit Talent

Uiteraard willen wij weten of jij een goede match bent voor Ormit Talent. Net zo belangrijk vinden wij het dat ook jij een goed gevoel krijgt bij ons. Daarom is ons selectieproces zo ingericht dat er een goede wederzijdse kennismaking plaatsvindt. Daarnaast krijg je ook direct een voorproefje van onze programma’s! Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

Het selectieproces is kort maar krachtig! Door de verschillende onderdelen krijgen wij een beter beeld van jou. En jij van ons. Daarnaast leer je door de verschillende onderdelen in het proces meer over jezelf, en krijg je waardevolle inzichten die je echt verder gaan helpen. Een mooie, leerzame procedure dus, waarbij wij jou uitdagen, laten leren en zorgen voor fun!

Het selectieproces

CV

Je cv uploaden is voldoende. Jouw motivatie horen wij liever persoonlijk van je! Een brief schrijven is dus niet nodig.

Neurolympics games

Door het spelen van 4 games meten we je waar jouw brein van nature goed in is. Iedereen heeft talent en is goed in iets. Het gaat erom dat jouw talenten gematcht worden aan de context die hierbij het beste aansluit bij jouw brein. Deze games meten jouw cognitieve vaardigheden en geven die weer in een breinprofiel. Het zal ingezet worden om te kijken of je goed past bij het traineeship.

 

Wil je van tevoren oefenen? Klik hier voor een demo

Interview

Het online interview is een persoonlijk gesprek waarbij we dieper onder de oppervlakte duiken om jou écht te leren kennen! We bespreken dus niet zozeer jouw cv, maar meer de persoon daarachter. Dit vraagt om stevig zelfinzicht en het vermogen hier het gesprek over aan te gaan. Hiernaast bespreken we natuurlijk ook je motivatie, ambitie en competenties.

Assessment

Een intensieve, maar vooral leerzame en leuke dag, waarin jij jezelf mag laten zien en wij jou inspirerende feedback geven. Deze dag vormt het begin van jouw persoonlijke ontwikkeltraject.

You’re special!

Als je tot hier bent gekomen, dan heb jij laten zien dat jij een special one bent. Ambitieus en nieuwsgierig zoals je bent, heb je vast zin om snel te gaan beginnen!

Onze coördinatoren

Sandra & Caroline zijn de coördinatoren van het selectieproces, en daarbij ook jouw aanspreekpunt! Ze zorgen ervoor dat jij zo soepel mogelijk door de verschillende stappen van het selectieproces heen gaat.