|

Heb jij het talent?

Bij Ormit Talent draait het allemaal om jou. Samen diepen we je unieke persoonlijkheid, skills en talenten uit. We graven dieper. Naar jouw passies, dromen, drives en ambities. Je gaat aan de slag in een ambitieuze organisatie uit ons netwerk. Daar bouw je mee aan de toekomst: verandering, vernieuwing en vooruitgang. Durf jij deze challenge aan?

Laat jouw talent voor je werken

Ormit Talent gelooft dat mensen zoals jij met uitzonderlijke talenten simpelweg gewoon onmisbaar zijn. Zeker in deze tijd van grote uitdaging maak jij het verschil. Met jouw talent help jij organisaties veranderen en verbeteren. Stilstaan is geen optie. 

Je staat op het punt om een keuze te maken, welke kansen ga jij nu pakken met alles wat je te bieden hebt? Wat is jouw best next step? Ormit Talent geeft jou de extra push om nog meer uit jezelf te gaan halen. Meer dan 2000 talenten gingen jou voor. Ze stegen boven zichzelf uit en namen organisaties mee naar beter en slimmer. Dus waar wacht jij nog op?

Work Smart, Get far

Je zet je tanden in uitdagende projecten. De lat ligt hoog, het tempo is snel en er wordt veel van je gevraagd. Regelmatig knal je uit je comfortzone. Jij pakt de lead.

Maar je hoeft het zeker niet alleen te doen. Jouw coach ondersteunt je op jouw pad. Ormit Talent laat je groeien in persoonlijk inzicht, communicatie, teamwork. Daarnaast sturen wij ook op change management en andere hard skills.

Wij houden het vizier op jouw persoonlijke doelstellingen, zorgen voor nieuwe inzichten en … nieuwe uitdagingen. Zó haal je pas echt het beste uit jezelf.

100% fun

Ontdek onze after hours. Wij weten als geen ander, presteren vraagt om inspanning en ontspanning. Onze Young Professionals ontmoeten elkaar regelmatig voor borrels, wintersport, zeilreis, pubquizzen, jaarevenementen en meer. Proost!

Ready, set, go!

Ben jij overtuigd van jouw talent? Dan helpen wij jou graag verder! Onze management traineeships en talent programma’s zijn er op gericht om het beste uit jezelf te halen en geven een impuls aan je carrière.  Lees meer over onze vacatures!

Management Traineeship

Je hebt leiderschapsambitie maar weet dat je nog veel te leren hebt. Je barst van het talent. Dus je wilt meer! Zoals bijdragen aan transformaties op thema’s als digitalisering, duurzaamheid en wendbaarheid. Heb jij het lef om echt aan de slag te gaan met jouw talent en ambitie?

Tech & Management Traineeship @ Brainport Eindhoven

Jouw hart gaat sneller kloppen van techniek. Je wilt werken aan de technologische oplossingen van morgen. Dus is er geen betere plek om jouw carrière te starten in regio Brainport Eindhoven. De slimste vierkante kilometers van Europa. Are you ready?

Data Traineeship

Je staat aan het begin van je carrière en je weet dat data de hoofdrol moet spelen in je werk. Sterker nog, jij wilt de wereld een stukje beter maken met data. Maar of je nou data engineer, data scientist of data analist wilt worden is een raadsel voor je. En wat betekent zo’n baan eigenlijk in de praktijk?

The special ones

Als Ormit Talent ben jij anders dan de rest. Jij bent één van de leiders van de toekomst. Een game changer die nu al verandering en vernieuwing teweeg kan brengen en altijd vooruit wil. Als onmiskenbare ‘special one’ zorg jij ervoor dat organisaties sneller en beter innoveren en meer successen boeken. Jezelf “special one” noemen is dus zeker niet voor iedereen weggelegd. Daarom is ons selectieproces zo ingericht om de beste talenten te selecteren.

Hier werken onze talenten

Graag een trainee spreken?

Plan een date met onze trainee Jasper
PHOTO-2023-04-21-12-01-19