|

Ormit Talent Insights

Blogs

We delen onze kennis, ervaringen en inzichten graag. Dus doe je voordeel met onze blogs.

Cases

The proof of the pudding is in the reading. Lees hier meer over de impact die wij en onze ‘special ones’ bij klanten maken.

Evenementen

Netwerkbijeenkomsten, jobbeurzen of Ormit Talent evenementen. Ontdek hier al onze upcoming events!

Veelgestelde vragen

Bekijk onze Frequently Asked Questions en krijg antwoord op jouw vragen.

Inspirerende insights

De kracht van nieuwsgierigheid

Toptalent: organisaties vechten er om. De ‘war for talent’ is volop gaande. Het verliezen van toptalent is sinds de opkomst van COVID-19 het grootste risico voor de lange termijn groei van organisaties. Het vinden, aantrekken en behouden van talent is topprioriteit. Maar wat zoeken talenten in een baan?

Duurzaamheid: belangrijke arbeidsvoorwaarde voor generatie Z

Voor organisaties wordt het steeds belangrijker om zingeving onderdeel te maken van het businessmodel. Waardevol werk bieden, creëert een grotere betrokkenheid van medewerkers. Maar wat voeg je als organisatie toe aan de maatschappij? En hoe doe je dat op een manier die past bij jouw organisatie?

Top 5 talenten managen. Belangrijker dan ooit in crisistijd.

Wat kun je als leider doen om mensen te behouden? Hoe ontwikkel je een duurzame talentstrategie? Up to the next level!

Aan het werk met generatie Z – trek talent aan met een traineeship

Jong talent vraagt om een nieuwe benadering. Een talentmagneet ben je niet zomaar. Daar is wel wat voor nodig. Durf jij het aan?
Werkplezier bij Ormit Talent

Is jouw gras het groenst?

Zie nieuwe talenten vol ambitie maar tevreden te houden. Zodat ze bij jou blijven. Covid-19 heeft inmiddels een stevige footprint achtergelaten in deze traditionele werkweek.

Honger naar meer Ormit Talent?

Nieuwsgierig naar meer kennis en informatie? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan! Onze professionals bekijken de mogelijkheden voor jouw organisatie of team en komen met rake oplossingen. Maak je intussen graag kennis met onze talenten? Dat kan natuurlijk ook!