|

Young Talents

Zoek je snel versterking van je team of project? Kies dan voor onze pool van Young Talents. Een continue stroom van jonge, veelbelovende ‘special ones’. Energiek en leergierig. Fast and curious. Eager op het maken van impact. Altijd uit op resultaat en groei.

Waarom Young Talents?

Je zit te springen om jong talent dat direct impact maakt. Unieke toptalenten met uitzonderlijke skills die je nergens anders vindt. Ormit Talent weet precies wat je zoekt. Guess what? Wij hebben ze al in huis. Wil je ze voor een tijdelijk portie extra power? Of wil je een regelmatige instroom van onze ‘special ones’? It’s up to you!

1

Ze staan al voor je klaar

Onze unieke talenten staan te trappelen. En ze kunnen direct bij je aan de slag. Een uiterst zorgvuldige selectie hebben ze al doorlopen. En ze worden elke dag nog beter door ons unieke en intensieve talent development programma.

2

Culture Shake

Gen Z, Gen Y. De nieuwe leiders van morgen. Dat zijn onze Young Talents. Betrek ze nu al in je innovatieve projecten en laat ze groeien in je organisatie. Daarmee haal je het DNA in huis voor een future-proof organisatie.

3

Ormit Talent ontwikkelt en ontzorgt

Recruitment, selectie, talent development, coaching en employership. Je hebt er geen omkijken naar. Ormit Talent regelt het allemaal. Op basis van onze expertise en jarenlange ervaring wordt jouw organisatie volledig ontzorgd.

4

Tijdelijk en flexibel

Onze Young Talents zijn niet alleen top, ze kunnen ook inspringen. Zodat jij snel en flexibel capaciteit kunt opschakelen in een tijdelijk project of voor een tijdelijke rol.

Neem contact op

Vragen? Shoot!