|

Haal alles uit je organisatie met onze data talenten!

Het vertalen van data naar bruikbare informatie is een must in de snel veranderende datawereld van vandaag. Dit vraagt om talent dat de brug slaat tussen de techniek en de business.

Jouw organisatie heeft ruimte voor en behoefte aan data talent. Wij beschikken over dit talent en bieden begeleiding op zowel technisch gebied als in business skills. Een goude combinatie!

Waarom Ormit Talent?

Ormit Talent zorgt voor toptalent. Daarin hebben we unieke expertise en jarenlange ervaring. We love talent! Dus zoeken, vinden en ontwikkelen we ook de young leaders die precies bij jouw organisatie passen. Heb je behoefte aan de tijdelijke inzet van onze talenten? Of ga je voor voortdurende werving en instroom? Bij Ormit Talent ben en blijf je altijd flexibel. 

1

Je eigen talent pipeline

Je weet waar je met je organisatie naartoe wilt. En wat voor talenten je daarvoor nodig hebt. Ormit Talent werft, selecteert en ontwikkelt de leiders van morgen. Speciaal voor jouw organisatie. Ormit Talent zorgt voor talent dat meteen inzetbaar is door een uniek talent development proces.

2

Duurzaam verbonden

Onze talenten blijven plakken bij de organisaties waar ze aan de slag gaan. 95% van onze talenten starten in een organisatie na hun Ormit Talent traject. Na 3 tot 5 jaar is ongeveer 80% van hen daar nog steeds een vaste waarde.

3

Werving & selectie

Recruitment, selectie, talent development, coaching en employership. No worries, je hebt er geen omkijken naar. Ormit Talent regelt het allemaal. Op basis van onze expertise en jarenlange ervaring wordt jouw organisatie volledig ontzorgt. 

4

We delen onze expertise

We zijn een unieke specialist in talent development. En we delen de expertise en ervaring die we hebben opgebouwd graag. Met je people en business managers bijvoorbeeld. Zodat zij ook leren de leiders van morgen in je organisatie te coachen en ontwikkelen! 

Other happy clients

Wat doen data talenten op opdracht?

Case: DSM

Arnold werkt als Data Analist bij DSM via het traineeship in de Data Scientist talentpool van Ormit Talent. Met zijn expertise in data-analyse heeft hij het hoge verloop binnen de organisatie succesvol weten aan te pakken.

Case: PostNL

Daniël heeft bij PostNL de bezorgervaring naar nieuwe hoogten getild. Met innovatieve aanpak en diepgaande expertise heeft hij het voorspellen van bezorgtijden geoptimaliseerd. Zijn brug tussen data en innovatie heeft niet alleen de efficiëntie verhoogd, maar ook de tevredenheid van consumenten vergroot.

Case: ABN AMRO

Dalí heeft zijn expertise ontwikkeld tijdens het traineeship in de Data Scientist talentpool. Zijn rol bij het identificeren van risico’s en het optimaliseren van transacties heeft niet alleen bijgedragen aan een efficiëntere bedrijfsvoering bij ABN AMRO, maar ook aan zijn persoonlijke groei binnen de organisatie.

Ontdek de werkgebieden van onze trainees

Onze trainees zijn werkzaam in verschillende branches! Van de publieke sector tot  technologie, en van financiën tot sustainability – overal laten ze hun sporen na. Ontdek hieronder wat zij voor jouw branche kunnen betekenen!

Wil jij ook je team versterken en écht doorpakken?