|

Neem contact met ons op!

Benieuwd naar je eigen kansen en hoe jij jouw talent verder kan ontwikkelen? Of ben je als organisatie op zoek naar gedreven talent dat het verschil gaat maken? 

Neem gewoon contact met ons op en wij helpen je verder! 

Contactgegevens

Bel of mail ons. Of kom langs op één van de Ormit Talent vestigingen. 

Neem contact op

Laat je vragen gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op! 

Locatie De Bilt

Vanaf 2004 werken we vanuit een prachtig pand in De Bilt. Dichtbij Utrecht Centraal en er is ook ruimte om te parkeren (vergeet niet een dagontheffing aan te vragen bij de receptie).

Routebeschrijving OV

Reis naar Utrecht Centraal, waar je kan overstappen op de bus richting de Bilt/Zeist. Deze bussen vertrekken vanaf de Jaarbeurszijde, perron C4. Neem de buslijnen: 50, 52, 53 of 74 en stap uit bij de halte KNMI (richting Zeist).

Loop door de voetgangerstunnel onder de autoweg door en houd links aan. Op ongeveer twee minuten lopen is het Ormit Talent-pand te vinden.

Routebeschrijving Auto
Neem afslag 31 richting De Bilt/Bilthoven. Bij gebruik van een routeplanner of navigatiesysteem dient u het adres ‘Dorpsstraat vo Steenstraat 85 te Utrecht in te vullen.

Bezoekers worden geadviseerd om te parkeren op het parkeerterrein van ons pand. Aangezien de parkeergelegenheid op ons terrein beperkt is, wordt aanbevolen om rondom het gebouw te parkeren als het vol is. In dit geval moet u een dagontheffing aanvragen bij de receptie en kunt u de hele dag gratis parkeren.

Locatie Eindhoven @High Tech Campus

In het hart van regio Brainport is Ormit Talent gevestigd op de High Tech Campus. Door onze vestiging middenin de High Tech Campus begrijpen we als geen ander de dynamiek van regio Brainport en kunnen we daar goed op inspelen.

Routebeschrijving OV

De campus is gemakkelijk bereikbaar vanaf NS Station Eindhoven met busverbinding lijn 17 en 407. Lijn 407 is alleen beschikbaar tijdens de spitsuren. Dichtstbijzijnde bushalte is bij HTC/Vijver.

Routebeschrijving Auto

Volg de borden Eindhoven-Centrum van Veldhoven/Randweg N2 (niet snelweg A2) en verlaat de snelweg bij afrit 32a High Tech Campus. Bij gebruik van een routeplanner of navigatiesysteem dient u het adres ‘High Tech Campus 1’ te Eindhoven in te vullen. Let op: niet alle routeplanners en navigatiesystemen beschikken over bijgewerkte software. U vindt de Campus in dat geval onder het voormalige adres ‘Professor Holstlaan 4’.

Bezoekers worden geadviseerd te parkeren in garage P0, volg hiervoor de borden. Alle poorten aan de Randweg N2 en de Professor Holstlaan zijn op weekdagen geopend tussen 06.30 en 23.30 uur. Vanaf daar kunt u navigeren naar High Tech Campus 32.

Psssst… ken je onze buren al?

Ormit Talent zit ook in België. Zoek jij iets over de grens? Misschien vind je het bij onze collega’s!