|

Ormit Talent

@Brainport Eindhoven

Wij helpen je versnellen. De wereld mooier en duurzamer maken. Brainport Eindhoven here we are!

75% van de talenten kiest voor een traineeship. Wij herkennen en vinden voor jou de verbinders tussen tech en business. Deze specials ones doorstaan bij ons een streng selectieproces voor ons gecertificeerde traineeship. Met 25 jaar ervaring weten we hoe je ze opleidt, begeleidt en sneller laat groeien. En dat loont! Na 2 jaar blijft 90% in dienst. Bij jou.

Tech meets Business

01

Focus

Snelle tech ontwikkeling vereist professionaliteit van processen en projecten. Ook staat in jouw organisatie co-creatie centraal. Dé rol die past bij onze profielen. Stuk voor stuk verbinders die de brug slaan tussen technologie en de business. Maak kennis met de leiders van morgen.

02

We know talent

Guess what: talent is en blijft nog wel even schaars. Ook wij hebben ze niet. Maar weten ze wel te vinden. Voor jou. Omdat we zijn waar het talent wil zijn. Wij dichten het gat tussen nu en de toekomst. We love talent: zodat jij je kunt richten op jouw core business.

 

03

Partners

Wij zijn geen uitzendbureau. Wij vinden, versnellen en verbinden al 25 jaar talent. Na een strenge selectie kennen we hen door en door. 2 jaar lang helpen wij jou met coaching on & off the job, training en begeleiding. You name it: wij helpen verder.

DELA over onze trainees:

Over regio Brainport

De slimste km2 van Europa

Regio Brainport heeft een wereldwijd erkende positie. In dit kennisintensieve ecosysteem staat een sterke hightech maakindustrie centraal, naast een creatieve designsector. De nieuwe ontwikkelingen gaan in rap tempo. Bedrijven moeten wendbaar zijn en snel kunnen schakelen. Zo dragen zij met technologische oplossingen bij aan de wereld van morgen.

Binnen deze regio is de werkeloosheid lager dan gemiddeld én komen er elke dag meer banen bij dan gemiddeld. De sleutel tot succes binnen Brainport is samenwerken. Dat is dan ook dé reden dat Ormit Talent gevestigd is in het hart van regio Brainport op de High Tech Campus (HTC) in Eindhoven. Niet alleen is de HTC de slimste km2 van Europa, ook de meest duurzame campus van Europa! Een fantastisch plek om impact te maken.

Persoonlijk kennismaken met ons?

Onze accountmanagers staan je graag te woord tijdens een verkennend gesprek! Laat je gegevens achter en we zoeken z.s.m. contact met je op.