|

Over Ormit Talent

Al ruim 25 jaar weet Ormit Talent de geesten en harten van jonge toptalenten te winnen. Sterker nog, daar hebben wij als geen ander de juiste radar, het juiste gevoel en de juiste mensen voor.

We geven bedrijven toegang tot uitzonderlijk jong talent dat gedreven wordt door nieuwsgierigheid. Slimme geesten, digitale denkers, flexibele doeners. Toekomstige leiders en gamechangers die bedrijven vooruit helpen. We zorgen voor een perfecte match tussen toptalent en topbedrijf.

We love talent!

01

Onze overtuiging

Bij Ormit Talent zijn we gek op talent. En we zijn ervan overtuigd dat toptalent dé stuwende kracht voor organisaties is. Om werkelijk te veranderen. En de kop te (blijven) pakken in een wereld die razendsnel verandert. Creëer je de optimale ruimte waarin zij tot het uiterste kunnen gaan en zich steeds verder ontwikkelen? Dan groeien ze uit tot de future leaders die het grote verschil gaan maken.

02

The way we do it

Onze talenten zitten we dicht op de huid. We kennen hen door en door. En reken maar dat we hen voortdurend uitdagen. We confronteren, motiveren en geven scherpe feedback. Altijd positief, met respect en warmte en zonder vooroordelen. Zo verleggen ze keer op keer hun grenzen en groeien ze uit tot de beste versie van zichzelf. Dus … ze komen eraan: de impactvolle vormgevers van vernieuwing en leiders van de toekomst.

03

Onze kracht

Zelf zijn we bij Ormit Talent net zo ambitieus. Onze lat ligt hoog. Wat we beloven, maken we waar. En verwachtingen willen we overtreffen. We hebben het lef om elkaar als collega’s onder elkaar aan te spreken. We motiveren en inspireren elkaar. En halen het beste in elkaar naar boven. Onszelf verbeteren, ondernemen, innoveren, willen winnen en de wereld mooier maken? Dat is wat we willen. En ja, daar hoort ook soms ook de grens opzoeken en een risico nemen bij.

Wat klanten zeggen over Ormit Talent…

Klant 1

“Wij krijgen hele positieve feedback terug over het ontwikkelprogramma dat Ormit voor haar talenten uitrolt. Het programma van Ormit Talent heeft veel toegevoegde waarde.”

Klant 2

“Ik ben onder de indruk van de talenten die Ormit Talent levert.”

Klant 3

“De trainees zijn echt goed! Je ziet de betrokkenheid van Ormit Talent richting ontwikkeling. De trainees krijgen goede kansen en goede begeleiding!”

Klant 4

“Ormit talenten: aanpakkers met een goede mentaliteit.”

Klant 5

“De werkwijze van Ormit Talent spreekt ons zeer aan. Zij kunnen de markt goed scannen en weten de juiste mensen voor te stellen. Wij zijn goed betrokken bij de assessments.”

Klant 6

“Alle talenten die worden voorgesteld hebben vaak veel potentie; beter dan bij andere, soortgelijke aanbieders.”

Meet the team

Onze medewerkers delen één ding: ze zijn gek op talent.

 

Dagelijks dagen wij jonge, uitzonderlijke talenten uit om het beste uit zichzelf te halen. Onze mensen hebben ervaring & passie om het talent te spotten en verder te ontwikkelen. En wat je vooral moet zijn om bij ons te passen? Nieuwsgierig, natuurlijk!

 

De status quo vinden we niet interessant. Blijven leren. Blijven creëren. Daar kom je verder mee. We krijgen energie van de zoektocht. De zoektocht naar iemands talent, de zoektocht naar de volgende leeruitdaging. Zo brengt ons team talenten en daarmee klanten verder. Waardoor de wereld weer een stukje mooier wordt.

De wereld mooier maken

A better place to live in

We willen impact maken. De wereld mooier en duurzamer maken. Wat we daarvoor nodig hebben? De kracht van een nieuwe generatie. Jonge talenten die het anders, beter en duurzamer willen doen. Het is onze missie die nieuwe generatie toptalenten volop ruimte te geven om zich te ontwikkelen. Organisaties die kiezen voor Ormit Talent weten één ding zeker: de future leaders die morgen het verschil gaan maken, kloppen nu al aan hun deur!

Ook op andere manieren leveren we onze maatschappelijke bijdrage. Onze talenten zetten zich in bij onder andere Warchild en IMC Weekendschool. Daarnaast doen we als bedrijf zelf mee aan initiatieven als de Dam tot Damloop, NL Doet en de Homerun Ronald McDonald Kinderfonds.