|

Zij hebben het talent.

Wij kennen de weg.

De wereld verandert. Je business verandert. En dat gaat razendsnel. Jouw ambitieuze organisatie wil verder en vooruit. Dat vraagt om lef. Het lef om te kiezen voor unieke talenten. Zij geven je organisatie voorwaartse energie en gaan onbevangen nieuwe kansen tegemoet. En vergis je niet, deze gamechangers maken impact. Met hun niet te stuiten dadendrang en hun verrassende ideeën.

Bij Ormit Talent zoeken, vinden en ontwikkelen we deze unieke talenten continu. Sterker nog: wij kennen deze ‘special ones’. En zij kennen ons. Via onze management traineeships kunnen ze direct in jouw organisatie aan de slag. Dus waar wacht je nog op?

Zo helpt Ormit Talent organisaties

Young Talents

Zoek je snel versterking van je team of je project? Wij hebben een pool van jonge talenten beschikbaar. Nieuwsgierig, energiek en leergierig. Gedreven om impact te maken.

Nieuwsgierig? Lees meer

Talent Pool

Op zoek naar een structurele instroom van jong talent? Wij helpen je met het bouwen van een talent pipeline. We vinden en ontwikkelen ze. Op maat voor jouw organisatie.

Nieuwsgierig? Lees meer

Customized Talent Program

Wil je de ontwikkeling van je eigen mensen een boost geven? Wij ontwerpen een programma op maat. Het te realiseren resultaat is hierbij ons doel. En natuurlijk het succes voor zowel de deelnemers als voor jouw organisatie.

Nieuwsgierig? Lees meer

Dit zeggen onze klanten:

Klant 1

“Wij krijgen hele positieve feedback terug over het ontwikkelprogramma dat Ormit voor haar talenten uitrolt. Het programma van Ormit Talent heeft veel toegevoegde waarde.”

Klant 2

“Ik ben onder de indruk van de talenten die Ormit Talent levert.”

Klant 3

“De trainees zijn echt goed! Je ziet de betrokkenheid van Ormit Talent richting ontwikkeling. De trainees krijgen goede kansen en goede begeleiding!”

Klant 4

“Ormit talenten: aanpakkers met een goede mentaliteit.”

Klant 5

“De werkwijze van Ormit Talent spreekt ons zeer aan. Zij kunnen de markt goed scannen en weten de juiste mensen voor te stellen. Wij zijn goed betrokken bij de assessments.”

Klant 6

“Alle talenten die worden voorgesteld hebben vaak veel potentie; beter dan bij andere, soortgelijke aanbieders.”

Afsluiter

*Reviews van klanten komen uit het klanttevredenheidsonderzoek 2022. Ons traineeship is CEDEO erkend!

Talent development? Dat doen wij zo!

1

Talent Discovery

Met jong talent maak je je ambities werkelijk waar. Niet met doorsnee talent, maar met ‘the special ones’. Die met de juiste instelling, skills en scoringsdrang. Wij vinden ze voor je. En we graven dieper. Met ons unieke selectieproces pikken we precies die talenten eruit die voor jouw organisatie het echte verschil gaan maken. 

2

Talent Development

Onze talenten staan te popelen. Om met volle energie alles uit zichzelf én jouw organisatie te halen. Terwijl ze aan de slag gaan, blijven wij ze begeleiden, coachen en trainen en stimuleren we hun ontwikkeling volop. Zij hebben het talent, wij weten het beste in hen naar boven te halen. Dát is de gouden combinatie. 

3

Talent Delivery

Onze talenten gaan aan de slag met projecten die er echt toe doen. Ze zijn eager. Altijd uit op resultaat met impact. Ze houden van uitdagingen. Dus bijten ze zich het liefst vast in vraagstukken die meer vragen dan ze in huis hebben. Ze kunnen rekenen op de begeleiding van onze professionals. Zo weten ze keer op keer hun grenzen te verleggen.  

Happy Clients

Meld je aan voor de Profile Push!

Altijd weten welke talenten beschikbaar zijn?

Jong toptalent met relevante werkervaring? Bestaat toch niet? Toch hebben wij ze! Benieuwd naar welke talenten voor jou aan de slag kunnen? Meld je aan voor de Profile Push en je wordt elke twee maanden op de hoogte gesteld van onze beschikbaarheid.

 

Op zoek naar talent voor jouw team?

Plan een meeting met accountmanager Marc!
Marc-vierkant