|

Geef jouw bedrijf de boost die het verdient.

Versterk en pak door met de inzet van trainees.

Jij zoekt getalenteerde en ambitieuze medewerkers om je organisatie naar een hoger niveau te tillen. Kans is dik aanwezig dat het op het moment erg lastig om de juiste mensen te vinden en je dus niet de resources hebt om goed door te pakken. 

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is, met zijn eigen uitdagingen en doelstellingen. Dus of je nu behoefte hebt aan frisse ideeën, nieuwe vaardigheden, of toekomstig leiderschap, onze young professionals staat klaar om jouw bedrijf te versterken.

Happy Clients

Zo pak jij door.

1

Met snelle versterking

Wij hebben een pool van young talents beschikbaar. Nieuwsgierig, energiek en leergierig. Gedreven om impact te maken.

2

Met structurele instroom

Talent dat instroomt zodat de rest verder kan. Wij helpen je met het bouwen van een talent pipeline. We vinden en ontwikkelen ze. Op maat voor jouw organisatie.

3

Met je eigen mensen

Wil je de ontwikkeling van je eigen mensen een boost geven? Wij ontwerpen een programma op maat. Het te realiseren resultaat is hierbij ons doel. En natuurlijk het succes voor zowel de deelnemers als voor jouw organisatie.

Coöperatie DELA over de trainees van Ormit Talent

Lieke van Dongen, Business Consultant DELA

“De kracht van een Ormit trainee zit ‘m er in dat ze zich durven uit te spreken, de juiste vragen stellen en kritisch zijn. Dat geeft uiteindelijk ook een extra dimensie aan een project. Als je een Ormit talent z’n gang laat gaan, open staat voor die frisse en kritische blik én anders durft te kijken naar bepaalde problematiek dan kan er een heel verrassend resultaat uitkomen. “

Unpacking Gen Z – Hét Event!

Gen Z, de nieuwste generatie op de werkvloer én de generatie die het net even een tikje anders doet. Challenging? Welnee! Hoor het van Generatie Z zelf tijdens het Unpacking Gen Z event op 19 september (Eindhoven) en 10 oktober (Utrecht)🚀

Waarom je dit event niet wilt missen:
🌟Alle trends en wensen van Gen Z op een rij;
💬Ervaringen delen met gelijkgestemden;
❓De kans om Gen Z zelf jouw vragen te stellen;
💼Inspirerende praktijkcases van Gen Z op de werkvloer;
💡Praktische tips om het beste uit alle generaties te halen.

Op zoek naar talent voor jouw team?

Plan een meeting met Marc!
Marc-vierkant