|

Investeren in talent. Heb jij het lef?

De wereld verandert. Je business verandert. En dat gaat razendsnel. Jouw ambitieuze organisatie wil verder en vooruit. Dat vraagt om lef. Het lef om te kiezen voor unieke talenten. Zij geven je organisatie voorwaartse energie en gaan onbevangen nieuwe kansen tegemoet. En vergis je niet, deze gamechangers maken impact. Met hun niet te stuiten dadendrang en hun verrassende ideeën.

Bij Ormit Talent zoeken, vinden en ontwikkelen we deze unieke talenten continu. Sterker nog: wij kennen deze ‘special ones’. En zij kennen ons. Via onze traineeships kunnen ze direct in jouw organisatie aan de slag. Dus waar wacht je nog op?

Zo helpt Ormit organisaties

Young Talents

Zoek je snel versterking van je team of je project? Wij hebben een pool van jonge talenten beschikbaar. Nieuwsgierig, energiek en leergierig. Gedreven om impact te maken.

Nieuwsgierig? Lees meer

Talent Pool

Op zoek naar een structurele instroom van jong talent? Wij helpen je met het bouwen van een talent pipeline. We vinden en ontwikkelen ze. Op maat voor jouw organisatie.

Nieuwsgierig? Lees meer

Data Talent

Op zoek naar gedreven data professionals die je op projectbasis kunt inzetten? Wij hebben ze voor je! Buiten hun datakennis maken ze vooral het verschil met hun stevige soft en change skills.

Nieuwsgierig? Lees meer

Customised Talent Programme

Wil je de ontwikkeling van je eigen mensen een boost geven? Wij ontwerpen een programma op maat. Het te realiseren resultaat is hierbij ons doel. En natuurlijk succes voor zowel de deelnemers als voor jouw organisatie.

Nieuwsgierig? Lees meer

Onze talenten maken onuitwisbare impact

Project Talents

Heb je een groot, ambitieus project? Het succes ervan valt of staat met de optimale opvolging ervan. Onze talenten brengen teams en operationele processen met scrum, agile en prince2-principes verder dan je durft te dromen. Up to the next level.

Change Talents

Zoek je échte game changers? Dan moet je zeker onze talenten hebben. Innovators en veranderaars van nature, het zit gewoon in hun DNA. Ze hebben de juiste skills, de benodigde kennis én het karakter om verandering en vooruitgang soepel te volbrengen.

Agile Talents

Lean & mean. Agile met een fail-forward mindset. Met die skills weten onze talenten strategie als geen ander te verbinden met de operatie. Ze doen dat als scrum masters, product owners of agile coaches. Ze denken altijd een paar stappen vooruit, hebben het lef om kritisch te zijn en gaan continu voor het beste resultaat.

Business talents

Onze talenten hebben volop feeling met jouw organisatieprocessen en je business. Ze zijn zelfstartend. Direct inzetbaar. Eigen en wijs. En altijd gericht op resultaat. Ze benaderen je vraagstukken en uitdagingen met een frisse blik. Pakken nieuwe kansen en vinden vernieuwende oplossingen.

Talent development? Dat doen wij zo!

1

Talent Discovery

Met jong talent maak je je ambities werkelijk waar. Niet met doorsnee talent, maar met ‘the special ones’. Die met de juiste instelling, skills en scoringsdrang. Wij vinden ze voor je. En we graven dieper. Met ons unieke selectieproces pikken we precies die talenten eruit die voor jouw organisatie het echte verschil gaan maken. 

2

Talent Development

Onze talenten staan te popelen. Om met volle energie alles uit zichzelf én jouw organisatie te halen. Terwijl ze aan de slag gaan blijven wij ze begeleiden, coachen en trainen en stimuleren we hun ontwikkeling volop. Zij hebben het talent, wij weten het beste in hen naar boven te halen. Dát is de gouden combinatie. 

3

Talent Delivery

Onze talenten gaan aan de slag met projecten die er echt toe doen. Ze zijn eager. Altijd uit op resultaat met impact. Ze houden van uitdagingen. Dus bijten ze zich het liefst vast in vraagstukken die meer vragen dan ze in huis hebben. Ze kunnen rekenen op de begeleiding van onze professionals. Zo weten ze keer op keer hun grenzen te verleggen.  

Happy Clients

Trainees door circel Ormit Talent

Neem contact op

Vragen? Shoot!