|

Talent Pool: Jouw custom instroom van young professionals

Wil je het liefst een groep young professionals die direct aan de slag gaan? Wij helpen je met het bouwen van een talent pipeline. Wij zoeken, vinden en ontwikkelen ze voor je. Dit doen we speciaal op maat voor jouw organisatie en op basis van jouw wensen. Zo heb je altijd een gedreven clubje young professionals in huis, dedicated aan jouw organisatie. 

Waarom Ormit Talent?

Ormit Talent zorgt voor toptalent. Daarin hebben we unieke expertise en jarenlange ervaring. We love talent! Dus zoeken, vinden en ontwikkelen we ook de young leaders die precies bij jouw organisatie passen. Heb je behoefte aan de tijdelijke inzet van onze talenten? Of ga je voor voortdurende werving en instroom? Bij Ormit Talent ben en blijf je altijd flexibel. 

1

Je eigen talent pipeline

Je weet waar je met je organisatie naartoe wilt. En wat voor talenten je daarvoor nodig hebt. Ormit Talent werft, selecteert en ontwikkelt de leiders van morgen. Speciaal voor jouw organisatie. Ormit Talent zorgt voor talent dat meteen inzetbaar is door een uniek talent development proces.

2

Duurzaam verbonden

Onze talenten blijven plakken bij de organisaties waar ze aan de slag gaan. 95% van onze talenten starten in een organisatie na hun Ormit Talent traject. Na 3 tot 5 jaar is ongeveer 80% van hen daar nog steeds een vaste waarde.

3

Werving & selectie

Recruitment, selectie, talent development, coaching en employership. No worries, je hebt er geen omkijken naar. Ormit Talent regelt het allemaal. Op basis van onze expertise en jarenlange ervaring wordt jouw organisatie volledig ontzorgt. 

4

We delen onze expertise

We zijn een unieke specialist in talent development. En we delen de expertise en ervaring die we hebben opgebouwd graag. Met je people en business managers bijvoorbeeld. Zodat zij ook leren de leiders van morgen in je organisatie te coachen en ontwikkelen! 

Facts & figures over onze talent pools

95% van de talenten treedt na afloop van het succesvol afronden van het traineeship in dienst bij een opdrachtgever.

Na 5 jaar is 80% van de talenten nog altijd in dienst bij dezelfde organisatie.

1453 alumni succesvol begeleid tijdens de start van hun carrière.

Een duurzame investering

Check hier de verhalen van succesvolle samenwerkingen en leer hoe onze talenten hebben bijgedragen aan het succes van bedrijven zoals DELA, ASML en anderen. Of je nu expertise zoekt op het gebied van duurzaamheid, financiën, technologie of talentontwikkeling in het algemeen, wij staan klaar om jouw organisatie naar nieuwe hoogten te brengen. Klaar om de volgende stap te zetten? Leer meer over de impact van onze talenten en hoe zij organisaties hebben geholpen vooruit te komen.

header afbeelding

Optimaliseer jouw talent ontwikkel programma: Best Practices 

De tijd van ‘gewoon een starter aannemen op die functie’ is voorbij. Talenten hebben meer wensen voor hun carrière en organisaties zijn erbij gebaat om strategischer na te denken over de invulling van hun starters functies en het vervolg daarvan. Wist je bijvoorbeeld dat 80% van alle trainees bij Ormit Talent na 5 jaar nog steeds in dienst is bij hun werkgever? Met een kwalitatief (voor starter én organisatie) talent ontwikkel programma vervul je niet alleen nu vacatures, maar investeer je ook in een talent pijplijn voor de toekomst.

Het succesverhaal van talent pools bij DELA

Binnen elke organisatie zijn er momenten waarop een extra paar handen nodig zijn, of een frisse kijk op een project. Bij DELA, een toonaangevend uitvaartverzekeringsbedrijf, is de samenwerking met Ormit Talent onderdeel van de oplossing. In dit artikel spreken we met Lieke van Dongen, business consultant, over haar ervaring met de trainees van Ormit Talent.  
header afbeelding

Hoe jouw organisatie kan uitblinken in talentontwikkeling 

De eerste vraag die we vaak horen is ‘Waarom moet ik aan talentonwikkeling doen?’ Voor ons is talentontwikkeling iets wat compleet logisch is. Investeren in het ontwikkelen van je talenten maakt je niet alleen aantrekkelijker als werkgever, het zorgt ook voor blije (en dus behoud van je) medewerkers. Daarnaast bouw je aan een talentpijplijn: je starter van nu is immers je senior over vijf jaar. Dus kortom: Waarom niet? In dit blog leggen we uit hoe je succesvol wordt in talenten ontwikkelen.

Ontdek de werkgebieden van onze trainees

Onze trainees hebben allemaal verschillende interesses en zijn dan ook werkzaam in talloze branches! Van de publieke sector tot de grensverleggende wereld van technologie, en van strategische financiën tot sustainability – overal laten ze hun sporen na. Ontdek hieronder wat zij voor jouw branche kunnen betekenen!

Other happy clients

Wil jij ook je team versterken en écht doorpakken?