|

Talent Pool

We kunnen je helpen met het bouwen van een talent pipeline. Wij zoeken, vinden en ontwikkelen voortdurend toptalenten. Dit kunnen we ook doen speciaal op maat voor jouw organisatie en op basis van jouw wensen. Zo beschik je voortdurend over je eigen talent pool. Ontdek onze Talent Pool.  

Waarom Ormit Talent?

Ormit Talent zorgt voor toptalent. Daarin hebben we unieke expertise en jarenlange ervaring. We love talent! Dus zoeken, vinden en ontwikkelen we ook de ‘special ones’ die precies bij jouw organisatie passen. Heb je behoefte aan de tijdelijke inzet van onze talenten? Of ga je voor voortdurende werving en instroom? Bij Ormit Talent ben en blijf je altijd flexibel. 

1

Je eigen talent pipeline

Je weet waar je met je organisatie naartoe wilt. En wat voor talenten je daarvoor nodig hebt. Ormit Talent werft, selecteert en ontwikkelt de leiders van morgen. Speciaal voor jouw organisatie. Ormit Talent zorgt voor talent dat meteen inzetbaar is door een uniek talent development proces.

2

Duurzaam verbonden

Onze talenten blijven plakken bij de organisaties waar ze aan de slag gaan. 95% van onze talenten starten in een organisatie na hun Ormit Talent traject. Na 3 tot 5 jaar is ongeveer 80% van hen daar nog steeds een vaste waarde.

3

Werving & selectie

Recruitment, selectie, talent development, coaching en employership. Je hebt er geen omkijken naar. Ormit Talent regelt het allemaal. Op basis van onze expertise en jarenlange ervaring wordt jouw organisatie volledig ontzorgd. 

4

We delen onze expertise

We zijn een unieke specialist in talent development. En we delen de expertise en ervaring die we hebben opgebouwd graag. Met je people en business managers bijvoorbeeld. Zodat zij ook leren de talenten in je organisatie te coachen en te ontwikkelen! 

Neem contact op

Vragen? Shoot!