|

Talentencrisis: Van uitdaging tot oplossing

Het welbekende talentprobleem. Te weinig talent met future skills. En te veel vacatures voor het wel geschikte talent. Allemaal vissen we in dezelfde vijver. Een uitdaging die de komende jaren alleen maar groter wordt. Jouw ambitieuze organisatie wil verder en vooruit. Maar hoe dan?

1+1=3

‘Een jong talent? Nee echt niet, geen tijd om te begeleiden. Doe ons maar een senior.

Join the club: iedereen is op zoek naar díe onvindbare senior. Maar, Jong talent van nú is over 3 tot 5 jaar jouw medior of senior. Let’s think about that!

Juist dit talent is de toekomst van jouw organisatie. Maar dat vraagt wel om lef. Investeer in de toekomst. In jong talent. Bouw een talent pipeline. Mensen die nieuwsgierig, eager zijn én ambitie hebben. Learning beats knowing: laat ze leren en (mee)groeien in je organisatie.

No time. To waste.

Ja, we snappen je. Jong talent begeleiden kost tijd. En energie. De werkdruk is hoog, de mensen schaars. Die tijd is er nu niet. We’ve got news for you! Naast dat wij onze ‘special ones’ voor jou werven en selecteren, ontzorgen we verder.

Jouw talent is onze ‘special one’. Die laten we niet zomaar los. Coaching on & off the job, training en begeleiding. You name it: wij helpen verder. Zij hebben het talent, wij halen het beste in hun naar boven. Zodat jij je kunt richten op jouw core business.

 

Curious naar onze aanpak?

Download de infographic en zie hoe Ormit Talent (voor jou) werkt. Waarom een talent pipeline dé oplossing is voor je talentcrisis. Of maak kennis met een van onze talenten.

Download de infographic!

‘Waarom een talent pipeline dé oplossing is voor je talentcrisis’

Getriggerd? Lees ook zeker deze blogs

curiosity_optische illusie

Enig idee hoe jij je talentprobleem op kunt lossen?

Enig idee hoe jij je talentprobleem op kunt lossen? Wij wel: door nieuwgierig te zijn! Nieuwsgierigheid is namelijk dé motor voor leren. Jong talent leert snel. Elke dag weer. Een no brainer: gewoon door vragen te stellen.

Investeer in talent. Van structurele inhuur naar talent pipeline.

Veranderingen gaan snel. Jouw organisatie wil vooruit. Op zoek naar die ene data analist, data scientist, data engineer, securityspecialist, projectondersteuner, digital marketeer of product owner? No brainer: je bent niet alleen.

Podcast: De Kracht Van Talent

Toptalent: organisaties vechten er om. De ‘war for talent’ is volop gaande. Het verliezen van toptalent is sinds de opkomst van COVID-19 het grootste risico voor de lange termijn groei van organisaties. Het vinden, aantrekken en behouden van talent is topprioriteit. Maar wat zoeken talenten in een baan?