|

De kracht van een
nieuwe generatie leiders.

Wij geloven in de kracht van een nieuwe generatie. Jonge talenten die het anders willen doen. Die nieuwsgierig, energiek en leergierig zijn. Die verbinders die anderen inspireren. De leiders van morgen.

Bovenop de juiste mensen, begrijpen we wat bedrijven nodig hebben. En wij geven hen toegang tot deze uitzonderlijke talenten. Wij zijn de brug tussen toptalent en topbedrijven.

Happy Clients

The Special Ones

Onze talenten zijn nieuwsgierig, energiek en leergierig. Maar ook een tikje eigen en wijs. Precies die verbinders die jij zoekt, om ook anderen te inspireren en mee te krijgen in verandering. Slimme geesten, digitale denkers, flexibel doeners. Gamechangers. Vormgevers van de toekomst.

Je moet het wel aandurven. Want ze vragen en bijten door. En … ze zijn on-ge-looflijk nieuwsgierig. Dé belangrijkste eigenschap van onze jonge talenten, die de verandering, groei en successen van jouw organisatie samen met jou gaan vormgeven.

Jij hebt het talent… Wij kennen de weg

Klaar met je studie? Of vol aan de slag in je eerste baan? Jij barst van het talent, daar twijfel je niet aan. Maar heb je het lef om echt alles uit jezelf te halen? Zodat je met jouw unieke talent de juiste keuzes maakt? En een waardevolle periode tegemoet gaat waarin je jezelf ontwikkelt en anderen inspireert? Bij Ormit Talent geloven we in jouw talent. We love it! Jij hebt het talent, wij weten de weg. Dat is dé gouden combinatie.

discover

Jij wilt met jouw talent meer weten over onze management traineeships en talent programma’s? We zijn vereerd! Bij Ormit Talent doen we er alles aan om jouw carrière een kick-start te geven. Young professionals als jij groeien bij ons uit tot échte toptalenten. Zo word je één van de nieuwe leiders van morgen. Your future looks bright. Let’s start today!

develop

Bij Ormit Talent geloven we in jouw talent. We love it! We doorgronden je persoonlijkheid, skills en talenten. Haal alles uit de persoonlijke coaching, begeleiding en training die we je bieden. Daar doe je de rest van je carrière je voordeel mee. Samen werken we aan jouw ontwikkeling en helpen we jou het beste in jezelf naar boven te halen.

deliver

Je bijt je vast in uitdagende vraagstukken die er werkelijk toe doen. Voor jou. En voor de bedrijven waar je werkt. Gaandeweg maak je steeds meer impact en weet je ook anderen te inspireren. Dat blijft niet onopgemerkt, je wordt gezien. Kansen genoeg dus om steeds weer nieuwe uitdagingen te vinden. En te werken en te leven precies zoals jij wilt.

Ontwikkelingen gaan sneller dan ooit. En jouw organisatie wil mee. Verder. En flink vooruit. Alleen met jong talent worden ambities werkelijkheidHet zijn juist die veelbelovende ‘special ones’ die nu al jouw toekomst kunnen vormgeven. Ormit Talent vindt, ontwikkelt en levert die unieke talenten. Indrukwekkende impactmakers dimet hun drive ook hun team en collega’s inspireren en vooruit stuwenDaarmee dragen ze bij aan de verandering, groei en succes van jouw organisatie en de mensen die er werken. Talent development? We love it!

@ormittalentnl

Volg ons op Instagram voor de laatste updates en unieke ‘behind the scenes’ van Ormit Talent!