|

Bestuurstraining:
De tussenstand

Welkom bij Ormit Talent voor jouw bestuurstraining! Al jaren verzorgen wij trainingen voor besturen, veel bestuurders zijn jou dus voorgegaan. Hopelijk haal ook jij wat je nodig hebt uit deze training(en), om jezelf en daarmee ook je bestuur te ontwikkelen en het jaar zo succesvol mogelijk te maken! Deze tweede training staat in het teken van jullie voortgang dit jaar!

Training

De Tussenstand

Met al een paar mooie en intensieve maanden achter de rug en nog een aantal maanden te gaan, is het belangrijk om met het gehele bestuur eens stil te staan bij hoe het nu gaat. Waar ligt de focus, gaan we juiste kant op of moeten we juist nog meer in actie komen? Wat ervaren we op dit moment en wat doen we met die inzichten? We blikken dus terug en kijken vooruit! Dit doen we zowel op groepsniveau, als individueel.

Ingrid Bouma

“Hi, ik ben Ingrid! Ik werk al bijna 22 jaar bij Ormit Talent waarvan de laatste paar jaar als trainer/coach en assessor. Onderdeel mogen zijn van de groei van anderen is het mooiste wat er is en stelt ook mij weer in staat om te groeien!”

Aanmelden

Bereid je voor!

Registreer jezelf in het formulier hieronder, dan ontvang je van mij de documenten die nodig zijn ter voorbereiding van de training. Lees deze goed door, en bereid de instructies uit de mail voor. Alleen zo komen we tijdens de training tot echte resultaten!