|

Bestuurstraining:
Effectief samenwerken

Welkom bij Ormit Talent voor jouw bestuurstraining! Al jaren verzorgen wij trainingen voor besturen, veel bestuurders zijn jou dus voorgegaan. Hopelijk haal ook jij wat je nodig hebt uit deze training(en), om jezelf en daarmee ook je bestuur te ontwikkelen en het jaar zo succesvol mogelijk te maken!

Training

Effectief samenwerken

De eerste weken – soms zelfs maanden – is alles nieuw en ben je als bestuur vooral nog bezig met ontdekken: wat willen we eigenlijk bereiken, wie is waar verantwoordelijk voor, hoe geef ik invulling aan mijn functie? Wat er vaak in deze beginfase mist, is het onderzoeken van ‘wij-met-elkaar’. Er wordt wel tijd besteed aan elkaar leren kennen, maar wat ons betreft valt daar veel meer uit te halen. Vandaar deze eerste training bij Ormit Talent! De aandacht ligt tijdens deze dag dus op het wij-met-elkaar én ik-met-de-ander. We zetten de groepsdoelen en de individuele doelen voor het jaar op scherp en gaan met elkaar in gesprek over wat jullie nodig hebben om deze doelen te bereiken.

Ingrid Bouma

“Hi, ik ben Ingrid! Ik werk al bijna 22 jaar bij Ormit Talent waarvan de laatste paar jaar als trainer/coach en assessor. Onderdeel mogen zijn van de groei van anderen is het mooiste wat er is en stelt ook mij weer in staat om te groeien!”

Aanmelden

Bereid je voor!

Registreer jezelf in het formulier hieronder, dan ontvang je van mij de documenten die nodig zijn ter voorbereiding van de training. Lees deze goed door, en bereid de instructies uit de mail voor. Alleen zo komen we tijdens de training tot echte resultaten!