|

Maak kennis met onze
way of work

Bij Ormit Talent onderscheiden we ons met een zelf ontwikkelde way of work. Gericht op enerzijds het ontdekken, begeleiden en ontwikkelen van jonge, unieke toptalenten. En anderzijds het keer op keer leveren van het juiste talent met de juiste skills, drive en energie aan de ambitieuze organisaties die om hen zitten te springen.  

Het Ormit Talent-proces

Evaluatiedag na sollicitatierondes

Als het sollicitatie traject is afgelopen, dan verwelkomen wij jou als “special one” bij Ormit Talent. Jouw programma begint altijd met een evaluatiedag. Je kijkt terug op het assesment en brengt, samen met je Ormit coach, jouw persoonlijke doelstellingen in kaart. 

Ontwikkelprogramma

Met ons door CEDEO bekroonde ontwikkel programma krijg jij alle tools in handen om van elke opdracht een succes te maken. Jouw persoonlijke ontwikkeling groeit met de impactvolle resultaten die je levert mee. De trainingen en coaching die jij volgt ondersteunen jou in de uitdagende situaties die je tegen gaat komen in jouw tijd bij Ormit Talent. Meer over ons ontwikkel programma? kijk hier!

Intervisie en opvolging

Bij het ontwikkelprogramma horen ook intervisiegesprekken en opvolgingen. Zo krijg je doorheen je persoonlijke traject de kans om ook zelf zaken te evalueren, te escaleren en bij te sturen. Dat doe je samen met je coach op momenten waarop jij het de moeite vindt, alsook op enkele vooraf vastgelegde evaluatiegesprekken met zowel het team van Ormit Talent als het bedrijf waarvoor je op dat moment werkt.

Je verdere carrière

Eens je je Ormit-traject volledig hebt afgerond ben je klaar om als professional aan de slag te gaan binnen een bedrijf naar jouw keuze. Ga je graag aan de slag bij één van de Ormit Talent partnerbedrijven, een extern bedrijf of binnen Ormit Talent zelf? De keuze is volledig aan jou! 

Alumni Community

Na jouw programma bij Ormit Talent blijven wij graag met jou in contact. Want ook na jouw tijd bij Ormit loopt jouw persoonlijke ontwikkeling door! Speciaal voor onze Ormit Talent Alumni Community organiseren wij diverse alumni events, die ook na jouw tijd bij Ormit je blijven ondersteunen!

Ormit Talent Values

01

Care to dare

Bij Ormit Talent zijn we zakelijk. Maar we werken óók vanuit onze warmte en passie. We geven om de mensen met wie we samenwerken: onze klanten, onze talenten en onze collega’s. We durven elkaar uit te dagen, zijn kritisch op elkaar én kijken naar elkaar om. Zo halen we het beste in elkaar naar boven.

02

Eager to learn

We geloven in het talent van elk individu en in de kracht van talent development. Dag in dag uit geven we alles. Voor de ontwikkeling en groei van jonge talenten. Van de organisaties die voor ons kiezen. En van onszelf.

03

Impact-first

Impact maken. Niet één keer, maar telkens weer. Dát is wat we bij Ormit Talent willen. We maken impact met de ontwikkeling van jong jong talent, dat het verdient om uit te groeien tot de beste versie van zichzelf. We maken duurzame impact op de organisaties en successen van onze klanten. En we maken impact op de wereld. Die we ook een beetje mooier willen maken.   

04

Impact-first

Het hoofddoel van Ormit Talent is blijvende impact maken. Het leven veranderen van jonge talenten. Duurzame impact op lange termijn voor bedrijven.