|

Maak kennis met onze
way of work

Bij Ormit Talent onderscheiden we ons met een zelf ontwikkelde way of work. Gericht op enerzijds het ontdekken, begeleiden en ontwikkelen van jonge, unieke toptalenten. En anderzijds het keer op keer leveren van het juiste talent met de juiste skills, drive en energie aan de ambitieuze organisaties die om hen zitten te springen.  

Het Ormit Talent-proces

Evaluatiedag na sollicitatierondes

Als het sollicitatietraject is afgelopen, dan verwelkomen wij jou als “special one” bij Ormit Talent. Jouw programma begint altijd met een evaluatiedag. Je kijkt terug op het assessment en brengt, samen met je Ormit coach, jouw persoonlijke doelstellingen in kaart. 

Ontwikkelprogramma

Met ons door CEDEO bekroonde ontwikkelprogramma krijg jij alle tools in handen om van elke opdracht een succes te maken. Jouw persoonlijke ontwikkeling groeit met de impactvolle resultaten die je levert mee. De trainingen en coaching die jij volgt ondersteunen jou in de uitdagende situaties die je tegen gaat komen in jouw tijd bij Ormit Talent. Meer over ons ontwikkelprogramma? kijk hier!

Intervisie en opvolging

Bij het ontwikkelprogramma horen ook intervisiegesprekken en opvolgingen. Zo krijg je in je persoonlijke traject de kans om ook zelf zaken te evalueren, te escaleren en bij te sturen. Dat doe je samen met je coach op momenten waarop jij het de moeite vindt, maar ook op enkele vooraf vastgelegde evaluatiegesprekken met zowel het team van Ormit Talent als het bedrijf waarvoor je op dat moment werkt.

Je verdere carrière

Wanneer je je Ormit Talent-traject volledig hebt afgerond, ben je klaar om als professional aan de slag te gaan binnen een bedrijf naar jouw keuze. Ga je graag aan de slag bij één van de Ormit Talent partnerbedrijven, een extern bedrijf of binnen Ormit Talent zelf? De keuze is volledig aan jou! 

Alumni Community

Na jouw programma bij Ormit Talent blijven wij graag met jou in contact. Want ook na jouw tijd bij Ormit Talent loopt jouw persoonlijke ontwikkeling door! Speciaal voor onze Ormit Talent Alumni Community organiseren wij diverse alumni events, die jou ook na jouw tijd bij Ormit Talent blijven ondersteunen!

Ormit Talent Values

01

Care to dare

Je bereikt het meest als je een beetje lef toont. We dagen uit op persoonlijke groei en business impact. Daarvoor zitten we dicht op de huid. Dat lukt het best vanuit een veilige omgeving. Dan kom je uit je comfortzone en ontstaat er ruimte voor vernieuwing, het experiment én daarmee groei.

02

Eager to learn

Onze kennis van vandaag is morgen alweer achterhaald. Als je blijft leren, blijf je jezelf ontwikkelen. Dit vraagt energie, de moed om eerlijk naar jezelf te kijken én actie te ondernemen. Elke dag weer, voor iedereen.  Zo kun je blijven bijdragen aan de ontwikkeling van anderen en de omgeving om je heen.

03

Teaming up

We love to co-create. Want verandering breng je never nooit in je eentje. Je doet het samen. Alleen dán gaat het duurzaam werken. Voor zowel een individu als een organisatie is samenwerken een recept voor succes. Bovendien is het in teamverband veel leuker.

04

With a twinkle

Je leeft maar één keer, voor zover we weten tenminste. Dus laten we er vooral voor zorgen dat we plezier hebben. We vinden altijd ruimte voor ontspanning, humor en relativering. Ons werk mag dan heel serieus zijn; but always with a twinkle!