|

Not available

Jilke Baak

Management Trainee

Mijn diepste interesse? Werkelijk ál het menselijk contact in organisaties. Mijn hoofdovertuiging is dan ook dat het de mensen zijn die een organisatie maken. Het samenkomen met fijne collega’s maakt dat je graag naar je werk toe gaat én telkens weer zien we dat wanneer medewerkers goed kunnen samenwerken de resultaten ook omhoogschieten. Waar de mens voor mij met stipt op nummer één staat, heb ik ook gemerkt dat doelgericht werken voor mij een essentiële drijfveer is. Dagelijks samenkomen in een fijne groep die gedreven is om samen tot de beste resultaten te komen; zo ziet mijn ideale werkomgeving eruit!

VERBONDEN

GO-GETTER MENTALITEIT

VROLIJK

CREATIEF

Jilke’s skills…

Betrokken

Met mijn grote liefde voor de mens zal het vast niet verbazen dat ik zowel in mijn werk als privé erg betrokken ben bij anderen. Ik ben degene die precies weet wat er bij mensen speelt, waardoor zij zich niet alleen gehoord voelen maar hier ook in de planning rekening mee wordt gehouden. Zo zorg ik voor een warme en positieve verbinding binnen de groep.

Doorzettings- vermogen

Ik ga liever nét iets te lang door, dan dat ik nét iets te vroeg stop. Of het nu gaat om een werk gerelateerd project, een goede vriendin ergens bij helpen óf mijn eigen appartement verbouwen – ik blijf net zolang doorgaan tot dat ik helemaal tevreden ben.

Organisatorisch Sterk

Er is iets wat ik bijna net zo leuk vind als het werken met mensen en dat is het dingen regelen en uitzoeken vóór mensen. Ik vind het heerlijk om mij helemaal onder te dompelen in de voorbereiding van een event. Een vakantie, uitje of evenement plannen? Uitgebreid onderzoek ik de opties, gooi ik al mijn toewijding en creativiteit in de voorbereiding en zorg ik ervoor dat iedereen zich optimaal vermaakt.

De Salestijger

De handelaarsmentaliteit? Die is mij met de paplepel ingegoten. Wanneer mijn vader vroeger wilgenbomen ging snoeien legde ik de losse takken in water, om deze een aantal weken later als jonge boompjes te verkopen op marktplaats. Al jaren train ik mijn eigen sportpaarden om deze vervolgens met winst door te verkopen én houd ik mij sinds kort bezig met het maken van mijn eigen tasjes. Het geeft mij een enorme voldoening om het creatieve en speelse ondernemersproces van het begin tot het einde te doorlopen.

Jilke is nieuwsgierig naar…

Ondanks mijn organisatorische kant, vind ik het heerlijk om júíst ook op de bonnefooi dingen te ondernemen. Zo boekte ik na mijn studie zonder plan een enkeltje Bangkok en liet ik mij door het leven verassen. Deze fantastische ervaring heeft me nieuwsgierig gemaakt naar de rest van de wereld. Daarnaast wil ik de komende periode graag onderzoeken in wat voor soort rol en wat voor soort organisatie ik het beste tot recht kom als mijn vrolijke, organisatorische zelf.

Jilke tipt…

Een HR-directeur waar ik mee heb samengewerkt vertelde mij eens: ‘Als je later leidinggevende wordt moet je ervoor zorgen dat je zowel een groot raam met uitzicht op de werkvloer als een flinke spiegel in je kantoor hebt staan.’ Ik vroeg hem wat hij hiermee bedoelde? Zijn antwoord luidde: ‘Als de business goed gaat, moet je als éérst door het raam naar de mensen kijken en successen samen vieren. Als de business minder goed gaat, moet je als éérst in de spiegel kijken en je kritisch afvragen wat je zelf anders had kunnen doen. Een hoop leidinggevende denken namelijk andersom.’ Deze wijze uitspraak is mij altijd bijgebleven en probeer ik te implementeren waar mogelijk.

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter en wij zoeken contact met je op!