|

Not available

Liselot Luja

Management Trainee

Als jong meisje was ik al dol op verhalen. Uren kon ik luisteren naar sprookjes en avonturen, maar het meest gefascineerd was ik door verhalen over mensen. Mijn sociologische interesse zit er van nature in. Hoe bewegen mensen en groepen zich? En hoe beïnvloeden zij elkaar? Als echte verbinder connect ik gemakkelijk met de mensen om mij heen. Het sociale aspect krijgt bij mij de ruimte, maar ik blijf hier zeker niet te lang in hangen. Ik houd van vaart, ik houd van vuur! De resultaten? Daar zit ik bovenop!

STAKEHOLDERMANAGEMENT

ONDERNEMEND

POSITIEF

MÉT EEN BEETJE PIT!

Liselot’s skills…

Analytisch

Mijn analytisch vermogen? Dat gebruik ik om situaties en vraagstukken te overzien. Of het nu gaat om sociale processen of veranderingstrajecten, snel heb ik de knelpunten en potentiële oplossingen in beeld.

De proactieve verbinder

Dat overzicht krijg ik niet alleen dankzij mijn rationele brein. Haarfijn voel ik mensen en situaties aan. Proactief weet ik hierop in te spelen en op een natuurlijke wijze met verschillende mensen te connecten 

Creatief

Wanneer de situatie helder is en de verbindingen zijn gelegd, weet ik de mensen om mij heen op een creatieve manier in beweging te krijgen. Open-minded en nieuwsgierig kom ik met ideeën en tools om samen de juiste kant op te bewegen.  

Daadkrachtig

Zodra de neuzen dezelfde kant op staan, maakt de zachte verbinder in mij ruimte voor wat vuur! Dit is hét moment om door te pakken en vast te bijten. Want die resultaten? Die kop ik maar al te graag binnen!  

Liselot is nieuwsgierig naar…

Ik ben nieuwsgierig naar een verandertraject in de praktijk. Welke keuzes worden gemaakt voor de inrichting van dit proces, hoe neem je stakeholders mee en welke stappen zijn essentieel voor de implementatie.

Deze opdracht heb ik gedaan…

Project Management Officer Financial Economic Crime bij Rabobank

Bij de Rabobank was ik als Project Management Officer samen met mijn team verantwoordelijk voor het opschalen en de kwaliteitscontrole van outsourcing binnen Financial Economic Crime (FEC). FEC is een relatief nieuw en daarom uitdagend concept waarbinnen Outsourcing is opgezet om extra capaciteit te mobiliseren om bij te dragen aan het afbouwen van de werkvoorraad. Tijdens mijn project droeg ik enerzijds bij aan de operationele inrichting door het opzetten van een control and investigations team waarbinnen alle kerntaken werden gecentraliseerd. Anderzijds hielp ik mee aan de procesmatige inrichting door zorg te dragen voor de juiste controlerapportages waarna de ‘keyfindings’ werden verwerkt in onze maandelijkse controles. Tot slot was ik verantwoordelijk voor de communicatie binnen het team: Wekelijks voor communicatie binnen het MT waar datarapportage werd ingezet om te sturen op productie en kwaliteit. Maandelijks middels een nieuwsbrief die het gehele team up to date hield.

Al met al is FEC een heel dynamisch en continue veranderende omgeving. Hierin heb ik geleerd om met goed stakeholder management zelf op onderzoek uit te gaan naar de beste manier om mijn werkprocessen in te richten en daarna randvoorwaarden te duiden die essentieel zijn zodat ik mijn werk kan doen, en zo echt goed bij kan dragen aan het grote geheel.

Liselot tipt…

Mijn tip? Kijk eens met een open blik de wereld in. We zijn vaak zo verdiept in onze eigen gedachtegang óf in onze telefoon… Wanneer je in gesprek gaat met een onbekende in de bus of in de supermarkt kom je in de meest verassende en mooie gesprekken terecht. Geloof me, het is het proberen meer dan waard!

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter. Wij nemen contact met je op!