|

Not available

Vera van Dijk

Management Trainee

Het allerleukste in het leven? Dat is voor mij in contact staan met mensen. Of het nu werkgerelateerd of privé is; ik vind het heerlijk om samen met anderen een stip op de horizon te zetten en hier verbonden naar toe te werken. Zowel individuen als groepsdynamieken kan ik goed aanvoelen. Hierdoor vind ik het leuk om met mijn plek binnen dit geheel te spelen. Als ik een bepaalde positie inneem, wat doet dat dan met de rest? Door hierin te proberen en af te wisselen weet ik telkens haarfijn de juiste afstemming met mijn omgeving te vinden.

COMMUNICATIEF

WARM

GESTRUCTUREERD

EASY GOING

Vera’s skills…

Plannen & Organiseren

Ik vind het heerlijk om de organisatie van projecten en events op mij te nemen. Vooraf zorg ik voor het scherp stellen van de doelen en taken. Tijdens het project zorg ik voor een betrokken en effectieve begeleiding. Zo werken we op een heldere manier naar het eindresultaat toe én behouden we de rust.  

Ondernemend

Het graag vooruit willen komt niet alleen terug in mijn organisatie & planning skills. Ook in het dagelijks leven zet ik graag de eerste stap. Of het nu gaat om het benaderen van nieuwe collega’s óf het verven van een vintage kast voor in mijn huis – ik ben graag actief in de weer met projectjes en activiteiten.   

De creatieve-denker

De creatieveling in mij komt niet alleen naar boven tijdens de vintage-spullen jacht. In groepen en meetings valt het me op dat ik vaak een nét iets andere gedachtegang heb. Hierdoor heb ik niet alleen regelmatig out-of-the-box ideeën, ook weet ik de gedachtegang van mensen om mij heen middels creatieve vragen te prikkelen.  

Inlevingsvermogen

Zoals eerder genoemd kan ik mensen goed aanvoelen. Mijn inlevingsvermogen zorgt ervoor dat ik mij op een warme manier kan verbinden met anderen. Hiermee creëer ik een veilige omgeving binnen groepen en teams. Een omgeving waarin iedereen durft te proberen, leren én floreren. Tevens is het vanuit daadwerkelijke verbinding gemakkelijker om mijn visie over te brengen, te sturen en draagvlak te creëren.  

Vera is nieuwsgierig naar…

Ondanks mijn liefde voor gestructureerd werken, merk ik dat mijn oplossingsvermogen en creativiteit juist gestimuleerd worden in onverwachtse situaties. Ook zijn het vaak die momenten, die om extra verbinding en stakeholdermanagement vragen. Hierdoor ben ik nieuwsgierig naar meer dynamische werkomgevingen, waarin júíst mijn flexibele kant geprikkeld en uitgedaagd wordt. Denk hierbij aan een start-up of andere bedrijven waarin ondernemerschap en flexibiliteit onderdeel zijn van het dagelijkse reilen en zeilen.  

Vera tipt…

Voor iedereen die mijn interesse in en liefde voor menselijk gedrag deelt kan ik ‘De Podcast Psycholoog’ enorm aanraden! Per onderwerp krijg je een uitgebreide uitleg en leer je over verbanden die hieraan ten grondslag liggen. Het is een leuke manier om meer over de mens én over jezelf te leren. En het allerbeste? Je kan er gewoon naar luisteren op de fiets of tijdens een heerlijke wandeling.  

Get in touch

Meer weten over onze talenten?

Laat je gegevens hier achter en wij zoeken contact met je op!